Philadelphia Union - Atlanta United. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pe goluri pentru meciul dintre Philadelphia Union si Atlanta United din SUA MLS.

M-am oprit asupra acestei confruntari din cadrul Conferintei de Est din SUA MLS in care Philadelphia Union, echipa de pe locul 8 al clasamentului cu 21 de puncte si care se lupta pentru a prinde play-off-ul, va intalni liderul acestei divizii, Atlanta United acumuland pana in acest moment 37 de puncte. Cred ca in aceste conditii, Philadelphia pe teren propriu si obligata sa caute drumul spre victorie iar Atlanta cu cea mai buna ofensiva din intreag campionatul, vom avea un meci cu goluri de ambele parti iar cota de 1,47 propusa de Betano nu este de neglijat.


Cele doua echipe se afla intr-o forma de moment destul de asemanatoare, atat din punct de vedere al rezultatelor, cat si din punct de vedere al spectaculozitatii si numarului de goluri inregistrate in ultimele lor dueluri. Astfel, in ultimele cinci dispute din campionat Philadelphia a inregistrat 2 victorii si 3 infrangeri, cu un golaveraj foarte spectaculos dar negativ, de 9/10. De cealalta parte, Atlanta vine dupa 2 victorii, 2 egaluri si 1 infrangere, golaveraj 10/5.


Meciurile de pe teren propriu reprezinta un aspect la care Philadelphia sta chiar foarte bine, acasa acestia fiind o echipa competitiva si cedand greu puncte. De-a lungul sezonului Philadelphia a inregistrat 5 victorii, 2 remize si 2 infrangeri, cu un golaveraj bun de 17/9. De partea sa, Atlanta este echipa cu cele mai bune rezultate inregistrate in deplasare din intreg campionatul in acest sezon, reusind 5 victorii, 2 remize si suferind doar 2 infrangeri pe teren strain, cu un golaveraj de 13/11.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide