Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Philadelphia Flyers - Washington Capitals: Pronosticuri hochei pe gheata NHL

06.03.2019
173
0

Philadelphia inca spera la recuperarea handicapului fata de echipele ce vor merge in play-off

De la ora 02:30, in Wells Fargo Center din Philadelphia, Flyers va evolua contra celor de la Washington Capitals, intr-un duel pe care programul NHL il pune la dispozitie.


Vezi aici oferta pentru acest meci

Philadelphia Flyers: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Perioada este una buna pentru Philadelphia Flyers, o echipa care in ultimul meci avut a reusit sa dispuna cu 4-1 de New York Islanders, asta dupa ce anterior trecea cu 6-3 de New Jersey Devils. De altfel, desi a pierdut o data in ultimele cinci meciuri, acest lucru nu s-a intamplat in timpul regulat, iar acest lucru vine tocmai bine pentru ea, pentru ca a urcat in clasament, acum se afla pe locul 10 in Conferinta de Est , cu 72 de puncte si pe pozitia a 6-a in Divizia Metropolitana, acolo unde are sapte puncte de recuperat pentru a termina pe loc de play-off.


Washington Capitals: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Capitolinii sunt in cautarea unui nou trofeu Stanley Cup, acestia se afla intr-o perioada foarte buna, in care vin dupa patru victorii consecutive in meciuri din campionan. Cel mai recent a avut loc cu putine zile, dar pentru a castiga pe patinoarul din New York a avut nevoie de prelungiri, scorul disputei cu Rangers s-a terminat cu 3-2. In conditiile de fata se afla pe locul 4, cu 83 de puncte, in Conferinta de Est, fiind si una dintre echipele care au dat cele mai multe goluri. Totusi, important pentru Washington Capitals este ca se afla pe primul loc in Divizia Metropolitana, ceea ce ii asigura o prezenta lejera in play-off, obiectivul mult dorit.


Philadelphya Flyers - Washington Capitals: Rezultate directe (H2H)

  • 09.01.2019 - Washington Capitals - Philadelphia Flyers 5-3
  • 18.03.2018 - Philadelphia Flyers - Washington Capitals 6-3
  • 01.02.2018 - Washington Capitals - Philadelphia Flyers 5-3
  • 21.01.2018 - Washington Capitals - Philadelphia Flyers 1-2
  • 15.10.2017 - Philadelphia Flyers - Washington Capitals 8-2


Philadelphya Flyers - Washington Capitals: Cote la pariuri si predictii pariuri

Stiu ca nu o sa fie deloc un meci facil pentru cele doua echipe si lucrul asta ni s-a demonstrat la inceputul anului, atunci cand Washington Capitals, in postura de echipa gazda a dispus cu 5-3 de Philly, intr-un duel in care am avut cel putin doua goluri in fiecare dintre perioade, dar a surprins mult ca jucatorii au fost indiscipinati, fiind acordate 38 de minute de penalizare de ambele parti. Astept sa se vada acest joc agresiv din nou, iar in perioada a doua sa vedem cel putin doua goluri inscrise, atunci fiind momentul cand echipele bune isi intra-n rol si vor sa se desprinda pe tabela.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.42
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

Pariuri:
73 / 0 / 39
Profit:
+401 RON
ROI:
3.6 %
Pariuri:
771 / 6 / 494
Profit:
-4 262 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

Pariuri: 112
73 / 0 / 39
Profit:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1280
771 / 6 / 494
Profit
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept