Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins: ponturi hochei pe gheata

Cele doua se pregatesc pentru meciurile de la sfarsitul saptamanii cand vor evolua in play-off-ul Stanley Cup.

Sportul american revine la viata, intai a facut-o soccerul, prin reluarea Major League Soccer, iar de marti seara, de la ora 23:00, o face si hocheiul, Philly intalneste Pittsburgh. Meciul se tine la Toronto, in Scotiabank Arena.

Philadelphia Flyers: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Se pregateste intens pentru meciurile din cadrul play-off-ului Stanley Cup, acolo unde urmeaza sa iis afla adversareul pe care il intalneste.  Cert este ca au fost anuntati cei 31 de jucatori care vor face parte din lotul echipei pentru competitia care se va tine la Toronto. In total sunt 17 oameni de atac, 10 aparatori si patru portari. Intr-o maniera total diferita, Flyers s-a antrenat la Voorhees, acolo unde s-a pregatit pentru revenirea NHL, iar incepand cu 25 iulie va merge la Toronto, unde asteapta adversarul din play-off.

Pittsburgh Penguins: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Echipa si-a incheiat cantonamentul pe care l-a avut la baza Complexului Sportiv Lemiueux din cadrul UPMC. La ultima sedinta Sidney Crosby nu a participat, antrenandu-se de unul singur. A anuntat presa printr-un scurt interviu ca spera ca de luni cand echipa ajunge la Toronto sa se antreneze si el cu colegii sai. Echipa se pregateste de meciul din play-off-ul NHL, unde urmeaza ca la finalul saptamanii sa intalneasca Montreal Canadiens, in primul meci programat in aceasta faza superioara a competitiei.

Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins: cote la pariuri si predictii pariuri

Raportandu-ne la ce s-a intamplat in acest sezon intrerupt brusc, cele doua s-au infruntat in patru randuri, timp in care echipa gazda a terminat neinvinsa pe parcursul timpului regulamentar. Scorul este egal, 2-2, doua dintre meciuri finalizandu-se dupa prelungiri. Sunt echipe cu pofta de joc, care nu dau inapoi si pregatite sa evolueze in play-off-ul Stanley Cup.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
34 / 0 / 24
Calcul:
-575 RON
ROI:
-9.9 %
Pariuri:
1538 / 28 / 943
Calcul:
-6 805 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 59
34 / 0 / 24
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2512
1538 / 28 / 943
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 4,5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept