Alege turneul

Philadelphia Flyers – Boston Bruins: ponturi hochei pe gheata NHL

Acțiune

Sunt formatii care marcheaza des in acest sezon.

Miercuri dimineata, de la ora 01:00, in Wells Fargo Center, Philadelphia va evolua in compania lui Boston, in NHL.

Philadelphia Flyers: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este cea mai buna perioada pe care Flyers o traverseaza inca de la inceputul sezonului si pana in momentul actual. Totul a inceput in urma cu o luna, cand pierdea cu 3-5 in fata celor de la Tampa Bay Lightning. Ulterior s-au disputat noua meciuri si toate au fost castigate intr-un fel sau altul. Spun asta pentru ca unul singur a fost castigat dupa prelungiri. Restul de opt infruntari au reprezentat victorii venite inca din timpul regulamentar. Asa s-a intamplat si cu doua zile in urma, atunci cand cei de la Philadelphia au dispus cu 3-1 de Buffalo Sabres, consolidandu-si locul 4 in Conferinta de Est si pozitia a doua in Divizia Metropolitana, acolo unde are 89 de puncte.

Boston Bruins: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Si ea o echipa cu rezultate bune de-a lungul timpului, Bruins a reusit sa obtina 98 de puncte, ceea ce o aduce pe locul 1 in Divizia Atlantic si Conferinta de Est. Are ocazia sa fie prima echipa care ajunge la 100 de puncte acumulate. Atacul este si el pe masura, reprezinta una dintre formatiile care au dat peste 220 de goluri. Insa, are nevoie de un joc mai bun decat cel prestat in urma cu doua zile, atunci cand evolua acasa si era invinsa cu 5-3 de Tampa Bay Lightning. Chiar si asa ramane cu un picior si jumatate in play-off.

Philadelphia Flyers – Boston Bruins: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Putem spune ca este un duel intre doua echipe care trag sa obtina pozitie de play-off. S-a vazut lucrul acesta in cele doua meciuri oficiale disputate in acest sezon, meciuri in care au incheiat la egalitate in timpul regulamentar, iar dupa prelungiri Philadelphia a fost cea care s-a impus. Punctul comun al acestor echipe este faptul ca inscriu destul de mult, ambele au cel putin 225.

Ponturi
Peste 4,5 goluri
Cf
Cote
1.47
Va fi acest pariu castigator?
Peste 4,5 goluri
100%
18 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 18

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token