Philadelphia 76ers vs Cleveland Cavaliers
Incheiat

Philadelphia 76ers vs Cleveland Cavaliers: ponturi NBA 24.02.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers, din NBA.

Vineri noaptea, de la ora 02:30, in “Wells Fargo Center”, avem meciul Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers, din NBA.

Philadelphia 76ers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Philadelphia 76ers si-a mai recuperat din accidentati, dar tot n-a putut sa treaca de New York Knicks, noaptea trecuta, scor 96-110. Doar 44% din actiune, iar Maxey a dus tot greul. 35 de puncte, 6 recuperari si 5 pase. Hield si Oubre au pus cate 14 puncte, in timp ce Lowry a contribuit cu 11 puncte, 5 pase si 4 recuperari. Evident ca Lowry mai are nevoie de meciuri pentru a fi intr-o forma fizica decenta. Philadelphia e in continuare fara Embiid. 

Cleveland Cavaliers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cleveland Cavaliers a fost fara Mitchell in partida cu Orlando Magic, pierduta, surprinzator, acasa, scor 109-116. Allen a dat 18 puncte, 10 recuperari si o pasa, Garlanda a inregistrat 18 puncte, 10 pase si 2 recuperari, pentru ca Strus sa ajute cu 18 puncte, 6 pase si 4 recuperari. Toti cei cinci titulari au avut cel putin 14 puncte, dar a lipsit tocmai cel mai bun marcator, iar asta s-a vazut pe tabela. Cleveland se afla pe locul secund in Est, cu 36W - 18L. 

Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Gazdele incep treptat sa-si recupereze din jucatorii accidentati, dar Embiid este omul care conteaza cel mai mult. In lipsa sa, presiunea pe Maxey este mult prea mare. Hield e un bun marcator si a fost pana acum un transfer reusit, insa Cleveland e una dintre cele mai eficiente formatii pe plan defensiv. Chit ca Philadelphia a castigat ultimul duel direct, 123-121, chiar si fara Embiid, cred ca oaspetii au mai multe optiuni pentru a se detasa in aceasta confruntare.

Ponturi
Cleveland Cavaliers castiga
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Cleveland Cavaliers castiga
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token