Peru — Brazilia: ponturi Copa America

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.50 pentru partida de Copa America dintre Brazilia si Peru.

Brazilia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Desi nu au avut parte de sprijinul suporterilor pe Estadio Nacional de Brasilia, elevii lui Tite au avut o evolutie perfecta la debutul competitiei. Echipa a dominat timp de 90 de minute infruntarea cu Venezuela, iar Marquinhos a adus deschiderea de scor dupa 23 de minute.

Neymar a punctat din nou din penalty, iar Gabriel Barbosa a inchis tabela cu un minut inainte de final. In ultimele minute a intrat pe teren si Junior Vinicius, jucatorul celor de la Real Madrid care este asteptat sa preia stafeta in ofensiva.

Peru: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Fiind grupe de 5 formatii, peruvienii au fost nevoiti sa stea in prima etapa. In mod normal Australia si Qatar au fost invitate la acest turneu, pentru a forma celebrele grupe de cate 6 formatii la Copa America.

Din motive tehnica insa cele doua au refuzat invitatia, fapt pentru care turneul final se va disputa doar cu echipe din America de Sud. Alb-rosii au disputat ultima partida oficiala pe 9 Iunie. Atunci Peru a invins-o pe Ecuador in deplasare, 2-1 in preliminariile Cupei Mondiale.

Brazilia vs Peru: Cote la pariuri şi pronostic

Brazilia a intrat deja in ritmul competitie, iar echipa arata fabulos. Selecao a ajuns la 5 victorii consecutive fara gol primit si cu siguranta este o favorita certa la trofeu in aceasta vara. Ma astept la o noua victorie obtinuta fara probleme de brazilieni.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
23 / 0 / 14
Calcul:
-100 RON
ROI:
-2.7 %
Pariuri:
715 / 8 / 508
Calcul:
-6 073 RON
ROI:
-4.9 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 38
23 / 0 / 14
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1236
715 / 8 / 508
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Brazilia castiga & peste 1.5 goluri