Pavic/Soares – Peers/Venus: pronosticuri Tenis Turneul Campionilor

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Pavic/Soares vs. Peers/Venus.

Vineri, 20/11/2020, nu mai devreme de ora 14:00, Pavic/Soares si Peers/Venus vor juca in faza grupelor turneului ATP Masters Cup (Londra, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.57 @ Pavic/Soares vs. 2.30 @ Peers/Venus!

MATE PAVIC / BRUNO SOARES (#4 ATP / #6 ATP)

Au inceput sa formeze o echipa inca din sezonul precedent, iar in acest an au reusit o serie de performante semnificative care i-au ajutat sa se califice la “Turneul Campionilor”. Aceasta combinatie intre un stangaci – Mate Pavic – si un dreptaci – Bruno Soares – a avut succes mai ales in cadrul turneelor de Grand Slam, dupa cum urmeaza: cei doi au reusit sa castige turneul de hard outdoor de la US Open si au ajuns pana in finala celui de zgura de la French Open! Au avut evolutii apreciate aici la ATP Masters Cup in duelurile cu Melzer/Roger-Vasselin (6-7 6-1 10-4), respectiv cu Granollers/Zeballos (6-7 7-6 8-10), in ciuda faptului ca au pierdut cel din urma meci.

  • VICTORII Pavic/Soares vs. Peers/Venus: nu au jucat

JOHN PEERS / MICHAEL VENUS (#27 ATP / #9 ATP)

Singura lor sansa la calificarea in semifinale ar fi sa-i invinga in minim de seturi pe Pavic/Soares, iar perechea Granollers/Zeballos sa treaca tot in minim de seturi de Melzer/Roger-Vasselin! Perechea formata din australian si neo-zeelandez s-a format in sezonul regulat, timp in care cei doi au reusit o serie de performante precum: campioni in cadrul turneelor de la Dubai (hard outdoor), Hamburg (zgura), Antwerp (hard indoor), cu mentiunea ca au dezamagit in cadrul turneelor de Grand Slam. Aici la ATP Masters Cup au adunat doua infrangeri cu Granollers/Zeballos (6-7 5-7) si cu Melzer/Roger-Vasselin (6-2 6-7 10-12).

  • VICTORII Peers/Venus vs. Pavic/Soares: nu au jucat

Pavic/Soares – Peers/Venus: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes al perechii formate din croat si brazilian pentru simplul fapt ca merita sa se califice mai departe, gratie jocului pe care l-au practicat pana-n acest moment: Pavic/Soares nu si-au cedat serviciul pana acum la “Turneul Campionilor” – au avut o singura minge de break de salvat cu Melzer/Roger-Vasselin, pe care au si salvat-o si in celalalt meci, chiar daca au pierdut, au avut de salvat tot o oportunitate de break a perechii Granollers/Zeballos, pe care, de asemenea, au salvat-o! Pe parte de retur, au avut cinci mingi de break cu prima echipa mentionata si sase impotriva celei de a doua. De cealalta parte, Peers/Venus au aratat vulnerabilitate pe a doua minge de serviciu si de multe ori au fortat si cu aceasta, atragand dupa sine si o serie de duble greseli in momente destul de importante!

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 21
Calcul:
+181 RON
ROI:
3.5 %
Pariuri:
161 / 8 / 110
Calcul:
+325 RON
ROI:
+1.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 51
30 / 0 / 21
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 279
161 / 8 / 110
Calcul
ROI: +1.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie @ Pavic/Soares
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide