Partizan - Steaua Rosie Belgrad: Predictii fotbal Super Liga

Steaua Rosie Belgrad este singura echipa din SUper Liga cu punctaj maxim dupa sase intalniri

Duminica este ziua derby-urilor in fotbal din Europa, iar toate meciurile importante se regasesc pe site-ul nostru. Pe 22 septembrie, de la ora 19:00, la Belgrad, Partizan o intalneste pe Steaua Rosie Belgrad, in etapa cu numarul 9 din Super Liga. Este “Clasicul” fotbalului sarb si meciul pe care toata suflarea fanilor fotbalului din tara respectiv il asteapta.

Partizan: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A devenit din ce in ce mai greu pentru Partizan sa tina pasul cu rivala ei. Cel putin in ultimele sezoane a tot fost in umbra ei, uneori la o distanta foarte mare de puncte. Totusi, anul acesta parca a jucat ceva mai acceptabil si totul a culminat cu patrunderea intre echipele care joaca in grupele Europa League. Cum saptamana aceasta a fost una in care au debutat meciurile din grupe, formatia din Belgrad a avut si ea meci, obositor, ce e drept.

A alergat dupa egalare, apoi a fost egalata, pentru ca Partizan Belgrad - AZ Alkmaar sa se termine la egalitate, 2-2. Important este ca revine dupa un rezultat pozitiv si duminica intra in joc cu un moral ridicat. Ea este una dintre cele trei echipe din Super Liga care nu au cunoscut esecul, aflandu-se pe locul 5, cu 14 puncte. Sunt cinci lungimi intre ea si liderul Vojvodina, dar are si doua meciuri in minus.

Steaua Rosie Belgrad: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campioana Serbiei n-a avut si ea acelasi noroc in meciul cu Bayern Munchen. Obiectivul principal a fost atins, Steaua Rosie Belgrad sta la masa bogatilor, dar este outsider in grupa din care face parte. Aceasta si-a aratat limitele inca de la primul meci din grupa, cand a cedat cu 0-3 in fata campioanei Germaniei. Uneori mai are nevoie si de un dus rece, cu atat mai mult cand in campionat nu are o rivala. Steaua Rosie este singura echipa care a reusit victorii pe linie in campionat. Sase meciuri a disputat si tot atatea victorii, dar pentru ca are doua meciuri mai putine decat liderul la zi, este abia pe locul al treilea.

Partizan - Steaua Rosie Belgrad: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Intotdeauna Partizan – Steaua Rosie a fost un meci cu implicari emotionale, atat din partea jucatorilor, cat si a suporterilor. Lucrurile nu se vor schimba nici duminica, dar stiu ca echilibrul o sa fie la ordinea zilei. In ultimele patru meciuri directe jucate cu Partizan in rol de gazda s-au dat cu greu golurile. Acestea au venit dupa cel putin o jumatate de ora de joc.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 0 / 38
Calcul:
-459 RON
ROI:
-4.8 %
Pariuri:
1956 / 35 / 1236
Calcul:
-12 905 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 95
57 / 0 / 38
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 3233
1956 / 35 / 1236
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Fara gol intre minutele 0-20