Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Partizan - Nordsjaelland. Pontul lui Nica

Tipsterul LegalBet Nica se așteaptă la un rezultat strâns, cu puține goluri și ne propune un pariu cu o cotă de 1,80 pentru această confruntare din preliminariile Europa League.

Partizan Belgrad și Nordsjaelland vor juca joi, 16 august, de la ora 21.30, în manșa a doua a turului trei preliminar al Ligii Europa. Pe terenul nordicilor, scorul a fost 2-1 pentru sârbi.


Meciul tur nu a fost deloc unul ușor pentru Partizan. Pentru sârbi, a fost deja al 5-lea meci european din această vară, deoarece au început competiția încă din primul tur. Au jucat mai întți cu Rudar (3-0 și 3-0), apoi au întâlnit gruparea lituaniană Trakai (1-1 și 1-0). Pe 5 și 12 august, Partizan a mai jucat și două etape din campionat: 0-0 acasă cu Mladost și 1-0 în deplasare cu Zemun. 


Gruparea din Belgrad are un joc economicos, primește rar gol dar nici nu marcheaza foarte mult în ultima vreme.


Nordsjaelland pornește cu șansa a doua după eșecul din tur. Danezii au jucat și ei tururile I și II preliminarii ale Europa League. Au început cu nord-irlandezii de la Cliftonville, în fața cărora s-a impus cu 1-0, respectiv 2-1. Nordsjaelland a eliminat apoi, tot cu o dublă victorie, formația suedeză AIK Stockholm: 1-0 și 1-0. 


Tot după un 1-0 vine Nordsjaelland și în campionatul intern, dar a fost vorba de o înfrângere, pe terenul lui Aalborg. În campionatul Danemarcei, după 5 meciuri jucate Nordsjaelland are 5 puncte și un golevarej de 5-5. Așadar, avem de-a face cu o echipă în ale cărei meciuri se înscriu puține goluri.


La Belgrad, nordicii merg fără atacantul ghanez Donyoh, accidentat. Totodată, norvegianul Jenssen este incert. Partizan are tot lotul valid. Nu cred că vom vedea mai multe goluri la meciul dintre cele două formații, văzând evoluția lor din ultima vreme în toate competițiile. 


 

Bonus500 RON
Pariaza
1.80
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Sub 2,5