Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Partizan Belgrad – Steaua Rosie Belgrad: ponturi fotbal Super Liga

Partizan si Steaua Rosie Belgrad sunt pe cale sa ne ofere cel mai spectaculos meci al etapei cu numarul 11 din Super Liga.

Duminica, de la ora 18:00, la Belgrad, Partizan Belgrad si Steaua Rosie se vor duela in runda cu numarul 11. Este derby-ul Serbiei, cele mai titrate doua echipe se vor infrunta.

Partizan: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Eliminata din tururile preliminare ale Europa League, Partizan Belgrad se poate concentra acum exclusiv pe meciurile din Super Liga. Asa a si facut, iar in urmatoarele doua etape care s-au disputat dupa eliminarea din cupele europene, s-a mentinut neinvinsa. A dispus cu 2-1 de Backa, datorita unei partide disputate pe terenul propriu. Insa, cel mai recent meci s-a jucat la inceputul lunii, la Gornji Milanovac. 1-1 s-a incheiat disputa cu Metalac, in ceea ce a fost prima partida incheiata la egalitate in acest sezon. Partizan ocupa locul al treilea, cu 22 de puncte, dar departe de prima pozitie.

Steaua Rosie: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nu exista echipa care sa o invinga pe Steaua Rosie in meciurile acestui sezon de Super Liga. Este singura formatie care a reusit sa castige toate cele zece meciuri deja disputate. Evident, este lider incontestabil, cu 30 de puncte, sapte mai multe decat formatia aflata pe locul secund si opt peste rivala sa din “Marele Derby” al Serbiei. Tototdata, Steaua Rosie Belgrad este si singura echipa din Seria  care a reusit sa se califice in grupele cupelor Europene. Joi va incepe si ea aventura europeana, in grupele Europa League.

Partizan Belgrad - Steaua Rosie Belgrad: cote la pariuri si predictii pariuri

Daca Steaua Rosie Belgrad are maximum de puncte, Partizan este si ea o echipa cu punctaj maxim, dar in meciurile de pe teren propriu. A reusit sa isi depaseasca usor toti adversarii intalniri si dupa cum bine o arata cifrele, pare singura echipa capabil sa o invinga si pe marea sa rivala. Intocmai nivelul la care ele s-au prezentat pana acum ar putea transforma derby-ul in cel mai spectaculos meci din ultimele sezoane.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.90
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
65 / 1 / 43
Calcul:
-752 RON
ROI:
-6.9 %
Pariuri:
1640 / 30 / 1014
Calcul:
-8 439 RON
ROI:
-3.1 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 110
65 / 1 / 43
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2687
1640 / 30 / 1014
Calcul
ROI: -3.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza