Parmentier - Wang + Zidansek - Buzarnescu. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua partide de tenis, Parmentier - Wang si Zidansek - Buzarnescu, la o cota combinata de 1.69.

Parmentier - Wang + Zidansek - Buzarnescu. Pontul lui Paul

Optimile de finala ale turneului WTA de la Bucuresti debuteaza miercuri, iar incepand cu ora 15:30, avem doua partide foarte interesante, Parmentier - Wang si Zidansek - Buzarnescu.


Parmentier - Wang este un duel in care jucatoarea din Asia n-ar trebui sa mai beneficieze de atatea puncte primite gratuit. In runda inaugurala, Yafan, locul 84 WTA, a trecut de romanca Miriam Bulgaru, scor 6-1, 6-3. Insa favorita publicului a facut atatea greseli tactice, cum numai o adolescenta ce doreste neaparat sa doveasca multe o poate face. Pauline, 32 de ani, in mod clar nu este acest gen de oponenta. Si frantuzoaica a trecut de o romanca, Dulgheru, scor 2-6, 6-1, 6-4, dar dupa o lupta in care si-a demonstrat calitatile - un prim serviciu bun si un backhand de calitate. Mai important, a pus primul serviciu in teren in 68% din cazuri, spre deosebire de Miriam, care a avut 48%. In singura disputa directa pe zgura, Parmentier s-a impus anul acesta la Strasbourg (FRA), scor 6-4, 7-6.


Zidansek - Buzarnescu ar trebui sa ne arate daca Mihaela poate sa castige la Bucuresti. Este abia turul doi, insa romanca a aratat un tenis de foarte buna calitate in runda inaugurala, 6-2, 6-4 contra lui Kovinic (Muntenegru), iar competitia de la aceasta editie nu este fabuloasa. Zidansek pare o jucatoare cu lovituri puternice, iar prima impresie nu ne insala. Insa slovena de 20 de ani poate sa fie genul de adversara peste care Buzarnescu trece usor. Cu un intreg arsenal de lovituri la dispozitie, Miki nu trebuie s-o lase pe oponenta sa dicteze ritmul, sa forteze loviturile puternice pe mijlocul terenului. Anul trecut, cele doua s-au intalnit la Tokyo, iar romanca s-a impus cu 6-0, 6-1.


Pariu combinat

Parmentier - Wang: Parmentier minim un set (cota 1.25)

Zidansek - Buzarnescu: Buzarnescu va castiga (cota 1.35)


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.35
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 3 / 48
Calcul:
-415 RON
ROI:
-3.9 %
Pariuri:
672 / 23 / 494
Calcul:
+358 RON
ROI:
+1.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
55 / 3 / 48
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1195
672 / 23 / 494
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Parmentier minim un set + Buzarnescu va castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide