Parma - Udinese. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,44 pentru un pronostic la meciul dintre Parma si Udinese din prima etapa de Serie A.

Dupa trei sezoane de exil in ligile inferioare din cauza falimentului din anul 2015, cei de la Parma si-au croit cu multa rabdare drumul si au ajuns din nou in elita fotbalului italian. In prima etapa din Serie A galben-albastrii vor primi pe arena Ennio Tardini vizita celor de la Udinese, echipa ce a avut un sezon precedent foarte slab iar la un moment dat parea ca retrogradarea este inevitabila dupa un lung sir de 15 meciuri consecutive fara victorie, dintre care 12 infrangeri, in a doua parte a campionatului.


Ambele echipe vin dupa ce au luat deja startul in noul sezon si au disputat cate un meci oficial contand pentru Cupa Italiei, in care au dezamagit insa si au fost eliminate in runda 1/32-imilor de finala in compania unor adversare mai slab cotate - Parma a pierdut cu Pisa, scor 0-1 iar Udinese a fost eliminata de Benevento in prelungiri dupa 1-1 la sfarsitul timpului regulamentar. 


In afara acelui meci cei de la Parma au disputat doar doua partide amicale de pregatire in care au inregistrat o victorie, scor 3-1 cu Foggia si o infrangere cu acelasi scor contra Sampdoriei.

Udinese a evoluat in sase amicale in inter-sezon in care a inregistrat 3 victorii, 2 remize si 1 infrangere.


Cele doua au un istoric bogat al intalnirilor directe, unul destul de echilibrat si care este usor in favoarea Parmei - 16 victorii Parma, 9 remize si 13 victorii Udinese, golaveraj 57/54.


Cred ca in acest prim meci de la revenirea in Serie A, in care va evolua si avandu-i alaturi pe fani, Parma va obtine un rezultat pozitiv.

 

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sansa dubla - 1X