Parma - Torino. Ponturi Serie A

Vom vedea cartonase?

Luni seara, de la ora 21:45, pe "Stadio Ennio Tardini", avem partida Parma - Torino, din Serie A. Ne asteptam la un duel incins.

Parma - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Parma are lotul necesar pentru a spera la ceva in acest sezon. Si cand spun "ceva", ma refer la unul dintre primele 12 locuri, fara emotii la retrogradare. Deocamdata, cu 6 puncte in 5 runde, golaveraj 5-7, Parma se afla fix pe pozitia a 12-a. In ultima etapa, a castigat, acasa, cu Sassuolo, scor 1-0. Gazdele au castigat printr-un autogol semnat de Bourabia in minutul 90+5, asta dupa ce Inglese ratase un penalty in 74. Cu 20 de faulturi produse, Parma s-a ales si cu trei cartonase galbene.

Torino - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Torino a inceput perfect campionatul, cu doua victorii in primele doua runde, insa au urmat doua esecuri care au cam creat intrebari. Mai ales ca o infrangere a venit contra celor de la Lecce, acasa. Torino a castigat cu AC Milan etapa trecuta, 2-1, pe teren propriu, si a dovedit, cel putin pentru moment, ca poate sa fie un alt sezon de succes pentru cea de-a doua echipa din oras. Belotti a semnat o "dubla" cu Milan, insa gazdele au suferit putin la capitolul disciplina - 4 cartonase galbene.

Parma - Torino: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Arbitrul disputei va fi La Penna, un central care fluiera destul de des, dar care nu scoate cartonasul la fel de rapid. Totusi, a acordat un rosu in doua dintre cele trei partide pe care le-a arbitrat in acest sezon de Serie A. Cum acest duel se anunta unul de lupta, ma vad nevoit sa merg pe urmatoarele pronosticuri. N-a fost nicio eliminare in duelurile din stagiunea precedenta, insa am vazut 15 cartonase galbene.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 33
Calcul:
-1 195 RON
ROI:
-18.7 %
Pariuri:
799 / 31 / 606
Calcul:
-1 970 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
31 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
799 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 4,5 cartonase peste 0,5 cartonase rosii