Parma – Juventus: pariul zilei Serie A

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Serie A, la o cotă de 1.63.

Parma joacă cu Juventus, în runda cu numărul 13 din Serie A, sâmbătă, 19 decembrie, cu începere de la ora 21:45, partida fiind găzduită de stadionul Ennio Tardini.Arbitrul acestui meci a fost desemnat Gianpaolo Calvarese.

Parma: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Parma ocupă poziţia a 14-a în clasament cu 12 puncte şi vine după o partidă încheiată la egalitate tot pe arena proprie, 0-0 cu Cagliari, în runda anterioară.

Parmegianii au ca de obicei câţiva jucători cu probleme medicale, e vorba de Grassi, Laurini, Caviglia, Jos.Pezzella şi Scozzarella.

Formaţia probabilă(4-3-3): Sepe- Busi, Osorio, Bruno Alves, Gagliolo- Kucka, Hernani, Kurtic- Brunetta, Cornelius, Gervinho.Antrenor:Fabio Liverani.

Juventus: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Juventus Torino, campioana en-titre, este pe locul 3 în ierarhie, cu 24  puncte şi a făcut tot un egal, 1-1 cu Cagliari.

Arthur şi Demiral sunt absenţi din tabăra torinezilor din motive medicale, iar Rabiot este incert.

Formaţia probabilă(4-4-2):Buffon- Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro- Kulusevski, Bentancur, Rabiot, Bernardeschi- Dybala, Cristiano Ronaldo.Antrenor:Andrea Pirlo.

Parma – Juventus : Cote la pariuri şi pronostic

Parma nu are un parcurs tocmai strălucit în actualul sezon, dar e capabilă de surprize, cum a fost şi acel 2-2 de pe Giuseppe Meazza cu liderul AC Milan. Juventus e pe podium şi se află într-o cursă de urmărire a rivalelor din Milano, ce ocupă primele două poziţii din Serie A.Campioana e neînvinsă în jocurile din deplasare şi a marcat de fiecare dată, iar ultimele două jocuri de pe Ennio Tardini au fost adjudecate tot de torinezi, cu 1-0 şi 2-1.Vă recomand să mizaţi pe un joc cu goluri în Parma – Juventus, mai ales că ambele echipe joacă deschis şi au jucători buni în ofensivă.

 

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 0 / 42
Calcul:
-347 RON
ROI:
-4.2 %
Pariuri:
329 / 6 / 329
Calcul:
-4 223 RON
ROI:
-6.4 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 83
41 / 0 / 42
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 665
329 / 6 / 329
Calcul
ROI: -6.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Se înscriu cel puţin 3 goluri în meci(peste 2,5)