Biletul zilei: Sanshausen — Hamburg, Antwerp — Union SG, Corinthians — Fluminense
Incheiat

Pariuri fotbal — Biletul zilei cotă 4 — 28 Mai 2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Nicu, vă recomandă pentru duminică, 28 Mai 2023, Biletul zilei cu cotă 4.12.

Acesta este format din 3 pronosticuri pentru evenimentele Sandhausen vs Hamburg, Antwerp vs Union SG și Corinthians vs Fluminense.

Sanshausen vs Hamburg, ponturi fotbal, Bundesliga 2

După ce ani la rândul a fost cea mai longevivă echipă din Bundesliga, acum Hamburg SV încearcă să revină pe prima scenă a fotbalului german dar mereu a ratat promovarea pe ultima sută de metri. Acum, aceștia se află pe loc de baraj pe care nu îl mai pot rata. Aflați la un punct sub Heindenheim, speră la o promovare directă în ultima etapă, însă acest lucru depinde mult și de rezultatul din ultima etapă al echipei de pe locul 2.

Ambele formații întâlnesc echipe din subsolul clasamentului. Dacă Heindenheim dă piept cu Regensburg care încă are șanse matematice să prindă un loc de baraj și astfel are o miză mai mare, Hamburg se deplasează pe terenul lui Sanshausen, formație care este deja retrogradată în a treia divizie germană. 

Hamburg are 3 victorii, un egal și o înfrângere în ultimele 5 etape, exact opusul adversarei din ultima etapă, deoarece Sandhausen are o victorie, un egal și trei înfrângeri.

Hamburg este echipa cu cele mai multe victorii obținute după ce a condus și la pauză. Sandhausen are 9 înfrângeri în care a fost condusă încă de la pauză.

Antwerp - Union SG, pronosticuri fotbal, Jupiler Pro League

Lupta la titlu în Belgia pare că se va da până la final, iar Antwerp și Union SG merg umăr la umăr în lupta pentru primul loc. În etapa cu numărul 5 a play-off-ului, cele două se întâlnesc într-un meci ce ar putea decide noua campioană.

Antwerp și Union se află la egalitate de puncte, fiecare cu câte 45, situație în care Antwerp rămâne pe prima poziție.

În precedentele 4 meciuri de play-off, Antwerp a obținut 3 victorii și o înfrângere, în timp ce Union a reușit doar două victorii, un egal și o înfrângere.

În ultimele 5 meciuri directe, Antwerp s-a impus de 3 ori, iar Union de două ori.

Corinthians vs Fluminense, pariuri fotbal, Brazilia Serie A

Echipa patronată de legendarul atacant brazilian Ronaldo, Corinthians, are un început destul de slab de campionat și pare a fi departe de pretențiile pe care le emitea la începutul sezonului, acelea de a participa într-o competiție continentală. Totuși, fiind abia în etapa cu numărul 8, Corinthians are timp să se redreseze, dar momentan are un meci extrem de greu, cu Fluminense. Aceștia sunt una dintre cele mai în formă echipe ale începutului de sezon, clasându-se pe locul 3 cu 13 puncte, sub Palmeiras și Botafogo. Fluminense are al treilea cel mai bun atac și a doua cea mai bună apărare, iar în ultimele 5 meciuri are 2 victorii, un egal și două înfrângeri spre deosebire de adversara din această etapă care are doar două egaluri și trei înfrângeri

Pronosticuri:

Sandhausen vs Hamburg: 2 pauză - 2 final, cotă 1.82

Antwerp vs Union SG: Ambele marchează, cotă 1.62

Corinthians vs Fluminense: Șansă dublă X2, cotă 1.40

Cotă totală: 4.12

În cazul în care  consideri că ai nevoie de informații actualizate care să te ajute să faci cele mai inspirate alegeri, îți recomandăm să accesezi centrul de pariere.

Ponturile oferite ca recomandare de specialiștii noștri sunt alese din oferta celor mai bune case de pariuri licențiate în România. Este indicat să analizezi aceste recomandări înainte de a lua singur decizia de a paria pe acestea. Încurajăm jocul responsabil și recomandăm să nu joci mai mult decât îți permiți să pierzi.
Ponturi
Pariuri fotbal — Biletul zilei cotă 4
Cf
Cote
4.12
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Campeonato Brasileiro
Va fi acest pariu castigator?
Pariuri fotbal — Biletul zilei cotă 4
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token