Pariuri Formula 1 — Monaco Grand Prix
Incheiat
Nicu
31 / 0 / 33 / ROI -3.4%

Pariuri Formula 1 — Monaco Grand Prix

Expertul Legalbet, Nicu, vă recomandă 2 pronosticuri interesante pentru Marele Premiu de Formula 1 din Monaco, cu cote de 1.55 și 2.75.

Scurt istoric și statistici - Monaco GP

Marele Premiu al Principatului din Monaco, un circuit cu o istorie de aproape 100 de ani (prima cursă aici fiind în 1929), ajunge în acest weekend la cursa cu numărul 80.

Cursa se desfășoară pe străzile din Monaco și face parte din cele mai prestigioase curse din lume, alături de Indianapolis 500 și cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Cel mai titrat pilot pe acest circuit este regretatul Ayrton Senna care a câștigat de 6 ori Marele Premiu din Monaco. La echipe, McLaren este echipa cu cele mai multe victorii, 15 la număr, însă în prezent echipa britanică este departe de forma care le-a adus aceste victorii pe parcursul timpului.

În ultimele 2 sezoane, pilotul monegasc Charles Leclerc a reușit să plece din Pole-Position în cursa principală după ce a fost de fiecare dată cel mai bun din calificări, însă în ritm de cursă nu a reușit să facă față. În ambele sezoane Leclerc nu a reușit să se impună pe circuitul „de la el acasă” și a terminat în afara podiumului. În schimb, coechipierul său Carlos Sainz a terminat pe locul 2 în ultimii 2 ani.

În ceea ce privește echipa McLaren, cele mai notabile rezultate reușite de aceștia în ultimii 2 ani sunt locul 3 obținut în 2021 de Lando Norris, apoi punctul pentru cel mai rapid tur obținut de același pilot britanic în cursa de anul trecut. Câștigătorul din 2021 a fost Max Verstappen, iar anul trecut s-a impus Sergio Perez în timp ce Max s-a clasat abia pe locul 3.

Cote și pronosticuri

În 2023, Red Bull domină autoritar și sunt semne chiar că cei doi piloți ai echipei austriece se vor lupta la titlu. Versatppen vine din postura de dublu campion mondial, în timp ce mexicanul Sergio Perez a promis că se va lupta cu pilotul olandez pentru a deveni numărul 1 în echipă. Lucru greu de făcut însă nu imposibil pentru un pilot cu experiența și monopostul lui Perez.

Dacă sezonul trecut au început bine și au terminat prost, cei de la Ferrari par să fi făcut invers în acest an, cel puțin începutul. Rămâne de văzut însă odată cu circuitul de la Monaco dacă Scuderia a reușit să aducă îmbunătățiri cu adevărat semnificative iar Charles Leclerc va reuși în sfârșit o victorie „acasă”.

Pe baza analizei făcute și a rezultatelor anterioare, am ales două pronosticuri interesante din oferta Favbet, unul pentru calificări iar celălalt pentru cursa principală:

  • Leclerc termină calificările pe locul 1 (Pole Position), cotă 2.75
  • Perez termină cursa principală pe podium (locurile 1-3), cotă 1.55

Pentru cele mai proaspete informatii si ponturi zilnice analizate de specialistii nostri te invitam sa accesezi centrul de pariere, care te poate ajuta să faci cele mai insipirate alegeri.

Legalbet.ro oferă zilnic ponturi atent studiate si alese din oferta celor mai bune case de pariuri licențiate în România. Nu uita că acestea sunt recomandari pe care este indicat să le analizezi înainte de a lua decizia de a paria. Încurajăm jocul responsabil și recomandăm să nu joci mai mult decât îți permiți să pierzi.
Pont
Podium Perez în cursa principală (locurile 1-3)
Cf
Cote
1.55
Pont
Leclerc termină calificările pe locul 1 (Pole Position)
Cf
Cote
2.75
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Podium Perez în cursa principală (locurile 1-3) Leclerc termină calificările pe locul 1 (Pole Position)
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi