Pariul zilei Tenis — 28/03/2023
Incheiat
Marian
50 / 3 / 35 / ROI 20.2%

Pariul zilei Tenis — 28/03/2023

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Sonego vs. Tiafoe.

Marţi dimineaţă, 28/03/2023, nu mai devreme de ora 02:00, Lorenzo Sonego şi Frances Tiafoe vor juca în turul trei de simplu masculin al competiţiei ATP de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru pariul zilei tenis: 3.00 @ Lorenzo Sonego vs. 1.41 @ Frances Tiafoe!

LORENZO SONEGO (#59 ATP)

A mai fost prezent pe hardul outdoor al Masters-ului de la Miami in anul #2019 (turul al doilea), apoi in anul #2021 (faza optimilor de finala) şi-n fine anul #2022 (turul al doilea), iar acest tur trei pare a fi un rezultat bunicel pentru un tenismen care in general a evoluat cu preponderenta pe zgura (suprafata lui preferata). In urma cu doua saptamani – pe hardul outdoor al Masters-ului de la Indian Wells – evolutia italianului a fost cel putin dezamagitoare in duelul avut acolo cu australianul Jason Kubler (4-6 6-7). Per total a adunat un total de şapte victorii – cu opt înfrangeri suferite – pe parcursul sezonului regulat! 

  • VICTORII Sonego vs. Tiafoe: 6-3 7-6 (Davis Cup ATP, 2022, hard indoor)

FRANCES TIAFOE (#14 ATP)

La precedentele patru editii ale Masters-ului de la Miami nu a ratat niciodata calificarea in faza optimilor de finala şi-n mod normal nici acum n-ar trebui – mai ales in conditiile-n care forma de moment a americanului de culoare nu este una deloc rea: a venit aici dupa o semifinala jucata pe asfaltul Masters-ului de la Indian Wells şi per total in sezonul regulat are #14 victorii – cu doar #4 înfrangeri pe hard outdoor (suprafata lui preferata); extra, luam in considerare şi faptul ca are publicul de partea lui! Ramane de vazut daca va fi capabil sa mentina nivelul ridicat, pentru ca-n turul anterior s-a cam chinuit.

  • VICTORII Tiafoe vs. Sonego: 6-4 6-4 (Masters-ul de la Paris-Bercy, 2022, hard indoor)

Pariul zilei Tenis – 28/03/2023: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cei doi combatanti (pe tiparul celor doua meciuri directe desfaşurate in a doua jumatate a sezonului precedent), deoarece italianul Lorenzo Sonego va intra pe teren cu un “boost” de moral dupa succesurile obtinute pana-n aceasta faza a competitiei in fata unor adversari valoroşi şi experimentati precum austriacul Dominic Thiem (7-6 6-2), respectiv britanicul Daniel Evans (4-6 6-3 6-2 / şase aşi expediati, şapte duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul o singura data, realizand un total de trei break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, americanul Frances Tiafoe a “sarit” peste primul tur deoarece are statut de favorit, iar in runda cu numarul doi a avut parte de o adversitate mai putin aşteptata din partea japonezului Yosuke Watanuki (6-7 7-6 6-4 / doisprezece aşi expediati, nici o dubla greşeala comisa, serviciul cedat de trei ori, cu patru break-uri realizate pe retur).

Pont
Frances Tiafoe & peste 20,5 game-uri în meci
Cf
Cote
2.17
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Frances Tiafoe & peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde