Pariul zilei Tenis — 26/03/2023
Incheiat

Pariul zilei Tenis — 26/03/2023

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Carballes vs. Medvedev.

Duminică dimineaţă, 26/03/2023, nu mai devreme de ora 01:00, Carballes Baena şi Daniil Medvedev vor juca în turul doi de simplu masculin al competiţiei ATP de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru pariul zilei tenis: 17.00 @ Carballes Baena vs. 1.01 @ Daniil Medvedev!

CARBALLES BAENA (#84 ATP)

Are douazeci şi noua de ani şi destul de multa experienta-n spate la nivel ATP World Tour, chiar daca n-a fost niciodata clasat mai sus de al #71-lea loc in ierarhia masculina de simplu; are totuşi in palmares un titlu cucerit in anul #2018 pe zgura de la Quito ATP! Este jucator de mana dreapta care executa reverul cu ambele maini, masoara-n jur de doar 1,83m şi beneficiaza de suportul cuplului de antrenori format din Jose Maria Garrido & Jose Maria Arenas! Va fi prezent pentru doar a cincea oara-n cariera pe asfaltul Masters-ului de la Miami, dar niciodata n-a reuşit sa avanseze in turul al treilea (şi acum pare imposibil).

  • VICTORII Carballes vs. Medvedev: nici o victorie

DANIIL MEDVEDEV (#5 ATP)

Are douazeci şi şapte de ani, s-a nascut la Moscova (Rusia) dar are reşedinta in paradisul fiscal de la Monte Carlo (Monaco), a fost la un moment dat numarul unu mondial in ierarhia de simplu masculin şi are-n palmares un total de #18 titluri cucerite la nivel ATP World Tour (trei dintre ele caştigate pe parcursul sezonului regulat). Este de asemenea dreptaci şi executa backhand-ul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,98m şi poseda un prim-serviciu generator de aşi – antrenat de Gilles Cervara! La precedentele doua editii de la Miami Open, s-a oprit de fiecare data-n faza sferturilor de finala.

  • VICTORII Medvedev vs. Carballes: 6-2 7-5 6-1 (Australian Open, 2021, hard outdoor)

Pariul zilei Tenis – 26/03/2023: Cote la pariuri şi predicţii pariuri                                 

Mizez pe o partida-n care tenismenul rus va controla ostilitatile şi va dicta ritmul schimburilor de mingi, dar totodata consider ca experimentatul spaniol işi poate trece-n cont un minim de cinci game-uri (este bine-cunoscut faptul ca sovieticul intra mai greu in competitie şi de regula meciurile din primele tururi pot fi destul de echilibrate, chiar daca adversarii sunt mult sub el din punct de vedere valoric). Roberto Carballes Baena n-a avut prea mult de treaba in runda inaugurala de la Miami Open, deoarece adversarul s-a retras dupa doar noua game-uri – Bernabe Zapata Miralles (6-0 3-0 ret.). De cealalta parte, Daniil Medvedev vine aici dupa ce saptamana trecuta a evoluat tot pe hard outdoor in finala Masters-ului de la Indian Wells – depaşit acolo destul de clar de ibericul Carlos Alcaraz (3-6 2-6); chiar şi aşa, tenismenul rus a ajuns la un total de #24 victorii – cu doar #3 înfrangeri in sezonul regulat!

Ponturi
Daniil Medvedev & peste 16,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.66
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Daniil Medvedev & peste 16,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token