Pariul zilei Tenis — 17/03/2023
Incheiat

Pariul zilei Tenis — 17/03/2023

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Fritz vs. Sinner.

Vineri dimineaţă, 17/03/2023, nu mai devreme de ora 00:00, Taylor Fritz şi Jannik Sinner vor juca în faza sferturilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Indian Wells (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru pariul zilei tenis: 2.10 @ Taylor Fritz vs. 1.75 @ Jannik Sinner!

TAYLOR HARRY FRITZ (#5 ATP)

Are douazeci şi cinci de ani şi s-a nascut la San Diego – California (Statele Unite), astfel ca turneul de la Indian Wells are o însemnatate aparte pentru american, deoarece se desfaşoara fix acolo unde a facut primii paşi in acest sport şi unde şi-a petrecut junioratul – sustinerea fanilor fiind de asemenea una majora! Taylor Harry Fritz nu i-a dezamagit pe aceştia la precedentele doua editii – #2021 semifinalist cu Nikoloz Basilashvili (6-7 3-6) şi mai ales #2022 cand a ieşit campion contra lui Rafael Nadal (6-3 7-6). A ajuns la zece victorii din ultimele unsprezece meciuri jucate pe hard outdoor (forma de moment buna).

  • VICTORII Fritz vs. Sinner: 6-4 6-3 (Masters-ul de la Indian Wells, 2021, hard outdoor)

JANNIK SINNER (#13 ATP)

Are doar douazeci şi unu de ani, dar deja destula experienta-n spate la cel mai inalt nivel, avand in palmares un total de şapte titluri cucerite la simplu la nivel ATP World Tour (cu alte doua finale pierdute) – italianul fiind acel tip de “all court player” (se poate adapta la orice tip de suprafata cu uşurinta). Este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,88m şi poseda un prim-serviciu eficient – beneficiaza de suportul cuplului de antrenori format din Simone Vagnozzi & Darren Cahill! S-a calificat in premiera in faza sferturilor de finala aici la Masters-ul de la Indian Wells.

  • VICTORII Sinner vs. Fritz: nici o victorie

Pariul zilei Tenis – 17/03/2023: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida-n care americanul – deşi este dat “outsider” de casele de pariuri – porneşte cu prima şansa şi cu avantajul moral de a se mai fi impus in fata italianului in singurul meci direct disputat in urma cu doua editii tot la turneul californian! Taylor Harry Fritz trece şi printr-o forma de moment mai buna, iar in precedentele doua runde i-a eliminat uşor pe argentinianul Sebastian Baez (6-1 6-2), respectiv maghiarul Marton Fucsovics (6-4 6-3 / doi aşi expediati, patru duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul o singura data, realizand trei break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, italianul Jannik Sinner a avut nevoie de game-uri multe in turul al treilea cu francezul Adrian Mannarino (7-6 6-4), dar i-a predat in faza optimilor de finala o lectie de tenis veteranului elvetian Stan Wawrinka (6-1 6-4 / cinci aşi expediati, nici o dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul o data, realizand patru break-uri pe parte de retur).

Ponturi
(AH) +2,5 games @ Taylor Fritz
Cf
Cote
1.70
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
(AH) +2,5 games @ Taylor Fritz
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token