Pariul zilei Tenis — 15/02/2023

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Griekspoor vs. Zverev

Miercuri seară, 15/02/2023, nu mai devreme de ora 22:00, Tallon Griekspoor şi Alexander Zverev vor juca în faza optimilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Rotterdam (Ţările de Jos, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru pariul zilei tenis: 2.90 @ Tallon Griekspoor vs. 1.41 @ Alexander Zverev!

TALLON GRIEKSPOOR (#61 ATP)

Are douazeci şi şase de ani, iar in ciuda faptului ca are-n palmares un singur turneu de nivel ATP World Tour cucerit la simplu – acesta a venit chiar in debutul sezonului regulat, pe hardul outdoor de la Pune ATP (India), aducand dupa el un “boost” de moral şi incredere pentru olandez in vederea sezonului regulat şi-un plus de experienta totodata! Este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,88m şi poseda un prim-serviciu eficient (generator de aşi), beneficiaza de suportul cuplului de antrenori format din Dennis Schenk & Kristof Vliegen.

  • VICTORII Griekspoor vs. Zverev: nici o victorie

ALEXANDER ZVEREV (#17 ATP)

Are douazeci şi cinci de ani, dar mult mai multa experienta-n spate la cel mai inalt nivel in raport cu adversarul din aceasta seara – fiind la un moment dat chiar al #2-lea in lume la simplu (13/06/2022) şi avand in palmares un total de nouasprezece titluri de nivel ATP World Tour (cu alte unsprezece finale pierdute). Cauta sa-şi regaseasca forma de alta data, dupa accidentare horror pe care a suferit-o in luna iunie a sezonului precedent pe zgura de la Roland Garros (a fost operat la nivelul gleznei piciorului drept). Este de asemenea dreptaci, executa backhand-ul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,98m!

  • VICTORII Zverev vs. Griekspoor: 6-3 6-4 6-1 (Wimbledon, 2021, iarbă)

Pariul zilei Tenis – 15/02/2023: Cote la pariuri şi predicţii pariuri                                 

Mizez pe o partida cu mult mai echilibrata decat ce s-a petrecut la precedentul şi singurul meci direct, deoarece datele problemei vor fi altele acum – olandezul evolueaza “acasa” şi pe suprafata de joc pe care se simte cel mai bine, in timp ce germanul nu este intr-o forma fizica de invidiat care sa-i permita sa fie la fel de dominant ca-n duelul din urma cu doua sezoane! Tallon Griekspoor a eliminat in runda inaugurala de la Rotterdam ATP un adversar in forma pe acest tip de suprafata – suedezul de culoare Mikael Ymer (7-6 7-5 / noua aşi expediati, doua duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de doua ori, realizand un total de trei break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, neamtul Alexander Zverev a avut serios de tras in duelul din primul tur contra incomodului asiatic Soon Woo Kwon (6-4 7-6 / zece aşi expediati, nici o dubla greşeala comisa, nu şi-a cedat serviciul, realizand un singur break pe retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 9,5 game-uri în primul set
50%
1 vot
Pariu castigator
50%
1 vot
Total voturi: 2

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Boss ai uitat sa pui pronosticurile la ponturi
Salut! Pariul este “peste 9,5 Game-uri în primul set”, mersi de feedback.