Pariul zilei 17.11.2019 Thiem vs Tsitsipas

Rafa va ofera pariul zilei de duminica, 17 noiembrie 2019.

Pariul zilei 17.11.2019 Thiem vs Tsitsipas

Este vorba despre finala Turneului Campionilor la tenis ce se disputa la Londra. Stefanos Tsitsipas il va intalni pe Dominic Thiem intr-un meci ce se anunta cu adevarat magnific. Cotele sunt alese de la casa de pariuri Betano.

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas, 21 de ani, este noua stea a tenisului mondial. Aflat la prima participare la un Turneu al Campionilor, el a reusit, iata, calificarea in finala. 

In grupa, a trecut de Medvedev si de Zverev in minimum de seturi si a pierdut la Rafa Nadal, dupa ce castigase primul set. 

Apoi, in semifinala, a reusit sa treaca in doua seturi de zeul Roger Federer, dupa ce a salvat 11 dintre cele 12 mingi de break pe care acesta le-a avut. Serviciul lui Tsitsipas a fost imperial si cred ca acest solid atu l-a adus in primul rand in onoranta postura de a juca pentru castigarea Turneului Campionilor.

In cele patru meciuri jucate la Londra, Stefanos si-a cedat doar de trei ori serviciul. E un fapt ce conteaza enorm pe suprafete hard. 

Puteti juca pariul zilei aici

Dominic Thiem 

Dominic Thiem, 26 de ani, i-a invins in grupe pe Roger Federer si pe Nole Djokovic. Apoi, avand calificarea asigurata, s-a relaxat un pic in meciul cu Berrettini, pe care l-a cedat destul de usor. In meciul cu Zverev, in semifinal, jocul lui Thiem a redevenit taios, iar serviciul al doilea, unul incarcat cu foarte mult “kick”, i-a dat mari batai de cap chiar si unui jucator de 1.98 metri, asa cum este Sasha Zverev.

Domi nu si-a cedat serviciul in meciul cu Zverev si a avut un procentaj de 81% la punctele castigate cu primul serviciu.

Dominic Thiem vs Stefanos Tsitsipas – pontul meu

Experienta este de partea lui Domi Thiem aici, dar nu as miza neaparat pe acest aspect. Sunt doi jucatori ce au servit foarte bine pana acum, amandoi dau reverul cu o singura mana si vor fi adevarate regaluri de lovituri de rever, mai ales in cross.

Ma astept la un meci echilibrat aici, miza este una uriasa.

Prieteni, va invit sa urmariti zilnic biletele si ponturile noastre. Nu jucati la pariuri sportive, niciodata, sume mai mari decat va permiteti sa pierdeti. 

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 7
Calcul:
+288 RON
ROI:
18.0 %
Pariuri:
536 / 35 / 554
Calcul:
-4 933 RON
ROI:
-4.4 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
9 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1126
536 / 35 / 554
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Over 21,5 games
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde