Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Pariul zilei 08.01.2020 tenis ATP Cup

Pariul zilei de 8 ianuarie 2020 este un meci de tenis ce se va juca la ATP Cup, o competitie pe echipe ce se desfasoara in Australia, intre Gael Monfils si Kevin Anderson.

Pariul zilei 08.01.2020 tenis ATP Cup

Cotele sunt alese, de aceasta data, de la casa de pariuri Unibet.

Kevin Anderson a revenit dupa accidentare

Sud-africanul Kevin Anderson nu mai jucase un meci oficial  din iulie 2019, pana sa participe la ATP Cup. Aici a aratat un tenis bazat, ca de obicei, pe forta serviciului, dar Kevin a stat foarte bine si in raliurile jucate de pe fundul terenului. Meciul contra sarbului Novak Djokovic a fost foarte echilibrat. Kevin si-a pierdut o singura data serviciul si a cedat dupa mare lupta, in urma a doua seturi pierdute la tie-break.

A urmat meciul cu Christian Garin,  in care Anderson a cedat doar trei ghemuri si a bubuit 11 asi, castigand 92% dintre punctele jucate cu primul serviciu.

Puteti paria aici acest pont

Gael Monfils se mentine inca in topul ATP

Francezul Monfils are 33 de ani si iata-l inca in top 10 ATP. In Australia, Gael a reusit o victorie in fata lui Christian Garin, in doua seturi, dupa un meci in care a servit 11 asi si si-a pierdut o singura data serviciul. 

In meciul cu Nole Djokovic, Gael a avut noua mingi de break, dar nu a castigat niciuna. El a pierdut meciul cu scorul de 6-3, 6-2, cedandu-si de trei ori serviciul.

E inceput de sezon si parca Monfils este apasat de umiditatea foarte mare din Australia, acest fapt il afecteaza in plan fizic.

Meciul dintre Monfils si Anderson are suspans, pentru ca invingatoarea dintre Franta si Africa de Sud, va merge, foarte probabil, alaturi de Serbia, in sferturile de finala ale competitiei. Merg pe mana lui Anderson in acest meci, mi se pare mult mai focusat decat Gael, iar serviciul sau este imperial

Prieteni, va invit sa reveniti zilnic pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si articole foarte utile pentru pariurile sportive la sectiunea  scoala pariorilor.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.89
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 23
Calcul:
-1 368 RON
ROI:
-41.5 %
Pariuri:
448 / 33 / 432
Calcul:
-3 328 RON
ROI:
-3.6 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 33
10 / 0 / 23
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 913
448 / 33 / 432
Calcul
ROI: -3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Kevin Anderson castiga
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept