Parana - Cruzeiro. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pentru totalul golurilor inscrise in duelul din campionatul Braziliei dintre Parana si Cruzeiro.

M-am oprit asupra duelului dintre Parana si Cruzeiro din Serie A a Braziliei care mi-a atras atentia datorita potentialului ofensiv scazut din partea ambelor echipe, motiv pentru care va propun un pariu pentru ca in meci sa se inscrie Sub 2.5 goluri.


Cele doua sunt printre echipele cu cele mai scazute medii de goluri pe meci din intreg campionatul, de partea celor de la Parana de-a lungul celor 11 etape disputate avem o medie de 1,9 goluri/meci (cu 4 meciuri de Peste 2.5 goluri si 7 de Sub), in timp ce Cruzeiro este echipa cu chiar cea mai mica medie, doar 1,2 goluri/meci in duelurile lor si fara nicio partida in care sa se fi depasit media propusa de 2.5 goluri.


In cele sase meciuri de pe teren propriu Parana si-a impartit in mod egal victoriie, remizele si infrangerile, cate 2 de fiecare parte, timp in care a totalizat un golaveraj negativ de 4/7 (dintre care 4 a primit doar intr-un singur meci, in debutul de pe teren propriu, scor 0-4 cu Corinthians). De partea sa, Cruzeiro a fost o echipa cat se poate de pragmatica in deplasarile din acest sezon si a obtinut maximum posibil - 2 victorii, 1 remiza si alte 3 infrangeri, tinand cont de golaverajul sau de doar 2 goluri inscrise si 4 primite.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Sub 2.5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide