Incheiat

PAOK - Panathinaikos. Pariul Ioanei Cosma

Acțiune

Expertul Intelbet, Ioana Cosma, ne propune un pronostic din campionatul Greciei pentru meciul dintre PAOK - Panathinaikos.

PAOK - Panathinaikos. Pariul Ioanei Cosma

Echipa lui Razvan Lucescu, PAOK, este neinvinsa pe teren propriu in acest sezon. PAOK a castigat toate cele 9 meciuri oficiale pe care le-a jucat in toate competitiile.

Ultima victorie a fost obtinuta in fata unei echipe cu care se bate pentru primele locuri, Atromitos. PAOK e pe locul 3 in clasament cu 25 de puncte si e la doar 2 puncte de primul loc pe care se afla AEK.

Olympiakos e pe 2 si are 26 de puncte. Avansul lui PAOK in fata celor de la Atromitos, locul 4, este de doar 1 singur punct, asa ca situatia e stransa la varful clasamentului din Grecia.

Fosta campioana, Panathinaikos, are inca un sezon nefast, n-a mai castigat niciun meci de 4 etape si e pe locul 10. Panathinaikos a castigat in deplasare doar 2 meciuri oficiale in actualul sezon, a castigat la Qabala, pe 3 iulie, in Europa, si la sfarsitul lui octombrie in Cupa Greciei, dar adversarul a fost unul aflat intr-o liga inferioara.

Ponturi
VICTORIE PAOK SALONIK
Cf
Cote
1.47
Va fi acest pariu castigator?
VICTORIE PAOK SALONIK
85%
17 voturi
Da
15%
3 voturi
Nu
Total voturi: 20

Bonusuri

Copy the token