PAOK – Olympiakos Pireu: ponturi fotbal Super League

Neinvinsa in aceasta editie de campionat, Olympiakos are ocazia sa se distanteze la unsprezece puncte in fruntea clasamentului.

Miercuri este ziua cand in Grecia toata lumea se va uita la televizor. Este meciul dintre PAOK si Olympiakos, unul dintre cele mai “fierbinti” jocuri din Super League. Se vor infrunta de la ora 19:30, intr-o restanta a rundei cu numarul 6 din Super League.

PAOK: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nu este intocmai cel mai bun sezon facut de ea, dar continua sa se lupte pentru titlu. Ocupa pozitia 3, cu 31 de puncte si este la zece lungimi in spatele liderului. Pana la urma adevarata batalie o duce pentru locul al doilea care ii permite accederea in cea mai importanta competitie destinata echipelor de club. Intra in joc cu un moral ridicat, la finalul saptamanii trecute a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor si drept urmare, a bifat primul succes din 2021. A evoluat tot acasa, cu Volos, echipa de care a reusit sa treaca cu 3-1.

Olympiakos Pireu: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este cea mai buna echipa din Grecia si cu siguranta una dintre favoritele la ridicarea trofeului de campioana. Este lider de foarte mult timp, ceea ce reprezinta incununarea rezultatelor obtinute de 15 runde. Neinvinsa pana in acest punct, se lauda cu 41 de puncte, opt mai multe decat ocupanta locului al doilea. Este si formatia care marcheaza cel mai mult, are 42 de reusite, iar in alte sase randuri a fost invinsa de adversarele intalnite. Pare in cea mai buna forma a ei si cu siguranta 2021 il va continua. A inceput cu trei victorii consecutive, meciuri in care le-a invins cu 3-0 pe AEK Atena, 4-0 pe Asteras Tripoli si 2-1 pe Panetolikos.

PAOK - Olympiakos: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Daca in sezoanele precedente vorbeam ca despre un duel care se joaca cu cartile pe masa, PAOk – Oly este acum un duel usor dezechilibrat. O spun pentru ca oaspetii sunt neinvinsi si domina autoritar campionatul Greciei. E drept, se joaca la Slaonic, dar chiar si asa cred ca avantajul moral, forma de moment, valoarea lotului, toate sunt de partea oaspetilor si astept sa reuseasca lucrul acesta.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
56 / 0 / 39
Calcul:
-624 RON
ROI:
-6.6 %
Pariuri:
1960 / 35 / 1240
Calcul:
-13 081 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 95
56 / 0 / 39
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3237
1960 / 35 / 1240
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
X2 pauza – X2 final