PAOK — Olympiacos
Incheiat

PAOK — Olympiacos: predictii pariuri Cupa Greciei

Acțiune

Este un prim duel in semifinalele Cupei Greciei unde fata in fata stau primele doua locuri din Super League. Cine castiga?

Joi seara, de la 19:30, in prima mansa a semifinalei Cupei Greciei se vor duela PAOK si Olympiacos, meci care se va disputa pe Toumba Stadium.

PAOK: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ceva se intampla cu PAOK Salonic, echipa care in ultimele patru dueluri nu a reusit sa se impuna. Doua dintre aceste dueluri au avut loc in Super League, acolo unde a cedat cu 1-2 in disputa cu Panathinaikos, cat si 0-1 cu Aris, cu doar cateva zile in urma. Astfel, pe langa campionatul intern ramane si Cupa Greciei, acolo unde pleaca cu sansa a doua in dubla mansa cu Olympiacos, actualul lider al Greciei.

Olympiacos: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Faptul ca a fost angrenata exclusiv in campionat si Cupa  Greciei si-a spus cuvantul in ultimele dueluri. Pe de alta parte, Olympiacos a pierdut cel mai recent duel, insa nu prea conteaza in economia clasamentului Super League, avand in vedere ca este lider detasat in Grecia. Ea este favorita si la calificarea in finala Cupei Greciei, acolo unde in sferturile de finala a t recut cu 4-3 de Panetolikos.

PAOK - Olympiacos: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Poate ca ambele au pierdut in runda anterioara din campionat, dar cred ca de data aceasta nu sunt suficient de montate sa ne ofere un meci frumos. Faptul ca este prima mansa ma astept sa stea la cutie, iar drept urmare numarul de goluri sa fie unul scazut.

Ponturi
Sub 2.5 goluri
Cf
Cote
1.65
Ponturi pentru Fotbal
Va fi acest pariu castigator?
Sub 2.5 goluri
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token