Panathinaikos — PAOK
Incheiat

Panathinaikos — PAOK: pronosticuri fotbal Cupa Greciei

Acțiune

PAOK isi apara cupa castigata in editia trecuta si vrea a doua victorie consecutiva in fata lui Panathinaikos in ultima saptamana. Oare reuseste?

Sambata, de la ora 20:00, la Atena, pe Olympic Stadium of Athens “Spiros Louis” are loc duelul dintre Panathinaikos si PAOK Salonic din finala Cupei Greciei.

Panathinaikos: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Vine dupa un meci chiar impotriva lui PAOK in finala pentru locul al doilea, acolo unde a pierdut cu 0-2. Totodata a fost si prima infrangere a ultimelor 14 dueluri din competitiile interne si nu numai. Drept urmare a incheiat Super League pe locul 4. In penultimul act al finalei UCL a evoluat in compania Lamiei, cea de care a trecut cu 3-0 la general. A fost 1-0 dupa prima mansa, iar in cel de-al doilea duel a fost 2-0 in deplasare.

PAOK: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cu opt titluri de castigatoare a Cupei Greciei, PAOK merge acum la Atena dornica sa-si apere trofeul pe care l-a castigat in editia trecuta. Are experienta in duelurile cu Panathinaikos, chiar recent a reusit sa castige cu 2-0 si astfel sa incheie pe locul al doilea in campionatul Greciei.  De asemnea, in campionat si-au impartit victoriile in 2022, fiecare castigandu-si meciul de pe terenul propriu, dar si cand s-au duelat in cupa, atunci PAOK a fost mai buna.

Panathinaikos – PAOK: cote la pariuri si predictii pariuri

Panathinaikos a clacat cand a trebuit sa joace finala pentru locul al doilea si a demonstrat din nou ca ramane o echipa de pluton, chiar daca s-a calificat in play-off si a pus probleme uneori. Doar ca, PAOK are experienta, detine Cupa Greciei si ma astept din partea oaspetilor sa arate lucrul acesta.

Ponturi
X2
Cf
Cote
1.42
Ponturi pentru Fotbal
Votare
Va fi acest pariu castigator?
X2
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token