Palmeiras – Sao Paulo: predictii pariuri fotbal Brazilia Serie A

Palmeiras este una dintre cele doua echipe inca neinvinse in meciurile de pe teren propriu.

Joi dimineata se joaca meciuri din Serie A Brasileirao, iar de la ora 00:30, pe Allianz Parque, Palmeiras si Sao Paulo se vor duela in meci direct. Este o infruntare din runda cu numarul 29 din Serie A.

Palmeiras: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Alb-verzii sunt favoriti in acest derby programat in runda cu numarul 29 din Serie A. Este pe val, echipa a reusit sa evite esecul in ultimele patru confruntari, partide in care si-a pus in cont ptrei victorii si un rezultat de egalitate.Cu putine zile in urma reusea sa treaca cu 2-1 de Avai, la finalul unui meci in care un penalty a facut diferenta. Gustavo Scarpa a fost autorul golului care a adus inca trei puncte in dreptul ei. A fost de bun augur rezultatul, avand in vedere ca se afla pe locul al doilea, cu 57 de puncte, la zece lungimi in spatele lui Flamengo, probabil viitoarea campioana a Braziliei.

  • Echipa probabila: Weverton – Rocha, Gomez, Hugo, Barbosa – Henrique, Melo, Scarpa – Willian, Borja, Dudu
  • Accidentat: Ramires

Sao Paulo: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Formatie de teren propriu, Sao Paulo a reusit sa joace un fotbal placut pentru ca in ultimele doua etape sa adune maximum de puncte. Nu a fost o coincidenta, avand in vedere ca a evoluat pe terenul propriu si aspectul asta si-a spus cuvantul. Astfel, 1-0 cu Avai si 2-0 cu Atletico Mineiro, acestea sunt rezultatele inregistrate in aceasta perioada. Tocmai datorita succeselor de acasa , Sao Paulo se afla pe locul 4, cu 49 de puncte. Intre ea si echipa de pe primul loc sunt 18 lungimi, dovada ca a avut caderi de-a lungul sezonului. Sau Paulo este una dintre echipele cu cele mai multe rezultate de egalitate.

  • Echipa probabila: Volgi – Juanfran, Arboleda, Alves, Reinaldo – Luan, Gomes – Toro, Alves, Antony – Pato
  • Accidentati: Everton, Pablo 

Palmeiras - Sao Paulo: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Neinvinsa pe teren propriu, Palmeiras trebuie sa-si spuna cuvantul in acest duel. Este o diferenta evidenta intre ele, cel putin asa cum vor evolua joi, in postura respectiva. Spre exemplu, Sao Paulo a pierdut cinci meciuri de-a lungul sezonului si patru dintre ele au fost in deplasare.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 1 / 34
Calcul:
-772 RON
ROI:
-9.7 %
Pariuri:
1974 / 36 / 1256
Calcul:
-13 921 RON
ROI:
-4.3 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 80
45 / 1 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3273
1974 / 36 / 1256
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Palmeiras castiga