Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Palmeiras - Gremio: Ponturi pariuri Serie A

De la ora 22:00, pe 14 octombrie avem duelul dintre Palmeiras si Gremio, disputa pe care putem sa o consideram cu lejeritate un derby pentru titlu.

Palmeiras - Gremio: Ponturi pariuri Serie A

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Palmeiras - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Au trecut 2.5 luni de la ultima infrangere a lui Palmeiras in campionat


Palmeiras a facut cumva si a profitat de problemele adversarelor, iar dupa 28 de runde se afla pe prima pozitie, cu 56 de puncte. Stand la adapostul celor trei puncte avans pe care le are fata de Internacional Porto Alegre, formatia in alb si verde trece printr-o perioada foarte buna. A reusit in etapa trecuta sa obtina cea de-a treia victorie la rand din campionat si a 13-a etapa consecutiva in care nu pierde. Capitolul la care ea sta cel mai bine este apararea, Palmeiras are printre cele mai putine goluri primite, dar si un atac pe masura. O singura formatie a inscris mai multe goluri decat ea, Willian fiind omul principal de gol. Atacantul in varsta de 31 de ani are noua goluri, dar in ultimele patru dispute nu a mai reusit sa-si treaca numele pe tabela.


Gremio: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Gremio are cea mai buna aparare.


Gremio a pierdut ceva teren cu egalul din etapa trecuta, iar cum Serie A Brasileirao intra in linie dreapta, deja acestea atarna foarte greu asupra clasamentului si ea ocupa locul 5, cu 51 de puncte.  Continuitate exsita, nu a mai pierdut intr-un meci de peste o luna, ultima data cand s-a intamplat acest lucru a fost pe 9 septembrie, intr-un 0-1 cu cea de-a doua clasata, Internacional. Angrenata pe mai multe planuri, se pare ca a contat mult efortul depus in mansa secunda a sferturilor Copei Libertadores, 4-0, cu Atletico Tucuman (6-0 general), pentru ca in runda trecuta a facut 2-2 cu Bahia. Rocha si Jael marcand cele doua goluri in ultimele cinci minute, atunci cand Gremio avea un om in plus.


Palmeiras vs Gremio: echipe probabile si jucatori indisponibili

Palmeiras (4-2-3-1)
Weverton
Rocha - Luan - Gomez - Victor Luis
Melo - Moises
Hyoran - Lima Lucas - Dudu
DeyversonGremio (4-2-3-1)
Victor
Leo Gomes - Geromel - Kannemann - Rocha
Cicero - Maicon
Everton - Luan - Alisson
Jael


Nu sunt absente notabile din cele doua loturi.  


Palmeiras vs Gremio: Rezultate directe (H2H)

Adversarele in doua competitii diferite in decursul ultimelor cinci meciuri, Palmeiras conduce cu 3-1 la victorii, aceasta a reusit sa castige ambele jocuri ale sezonului trecut, cat si turul acestei stagiuni, a fost 2-0 in luna iunie.


Palmeiras vs Gremio: cote la pariuri si ponturi pariuri

Luand toate elementele si comparate, cea mai buna cota la pariuri pare victoria gazdelor, aceasta fiind cotata cu 1.74 la Unibet. Pe de alta parte, cred ca spectacolul ar putea sa lipseasca, avand in vedere ca vor sta fata in fata echipele cu cele mai bune cifre din punct de vedere defensiv. Una peste alta, astept ca Palmeiras sa iasa din nou la rampa cu un succes la zero, poate din nou un 1-0, ea este echipa cu un randament mai bun, sa nu uitam ca vine dupa 13 meciuri la rand in care n-a pierdut intr-un duel din campionat.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.74
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 0 / 24
Calcul:
-533 RON
ROI:
-9.0 %
Pariuri:
1539 / 28 / 943
Calcul:
-6 763 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 59
35 / 0 / 24
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2513
1539 / 28 / 943
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Palmeiras
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept