Palmeiras - Chapecoense: Pronosticuri fotbal Serie A

Palmeiras nu mai are voie sa greseasca daca tinteste prima pozitie

Joi, 17/10/2019, de la ora 03:00, pe Allianz Parque din Sao Paulo, Palmeiras urmeaza sa o intalneasca pe Chapecoense, in etapa cu numarul 26 din Serie A.

Palmeiras: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Palmeiras ramane echipa care stie cum sa puna problema in faza dea tac si care, cu putina atentia, n-are rival in meciurile de acasa. Se vede asta si prin cota pe care o primeste la casele de pariuri, fiind favorita etapei in fotbalul din Serie A. Pe locul al doilea, aceasta trage tare sa poate recupera handicapul de opt lungimi pe care il are in comparatie cu Flamengo, liderul la zi. Important este ca revine acum dupa un succes, ajungand la 14 victorii in acest sezon.Thiago dos Santos a inscris unicul gol al meciului sustinut tot acasa, in compania celor de la Botafogo RJ.

  • Echipa probabila: Weverton – Rocha, Gomez, Hugo, Barbosa – Scarpa, Melo, Henrique – Williann, Borja, Dudu

Chapecoense: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pe ultimul loc in campionat, Chapecoense este departe de locurile neutre. Are trei victorii din 25 de meciuri, ceea ce reflecta evident cele zece puncte care stau intre ea si prima formatia de pe teren neutru. Mai mult decat atat, are si probleme in a ajunge la poarta adversa, putine fiind echipele care au mai slabe cifrele in ofensiva. Se simte lucrul acesta si din jocurile pe care le-a avut, dovada ca a castigat o singura data in ultimele 15 runde. In chiar ultima runda a facut 1-1 cu Cruzeiro si jucatorii s-au bucurat pentru ca au oprit seria infrangerile fara gol marcat.

  • Echipa probabila: Tiepo – Sa, Douglas, Gum, Pacheco – Araujo, Elicarlos – Regis, Camilo, Roberto - Everaldo

Palmeiras - Chapecoense: Cote la pariuri si predictii pariuri

In etapa trecuta, cu Palmeiras tot in rol de gazda, v-am recomandat un pariu in handicap si care n-a fost castigator. Atunci, ca si acum, am fost obligat de cotele mici primite de echipa gazda sa ma axez spre un astfel de pariu. Stiu ca adevarata valoare a celor de la Palmeiras este net peste ce poate sa ofere Chapecoense, drept pentru care nu-mi fac probleme ca o sa faca scor.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 0 / 38
Calcul:
-459 RON
ROI:
-4.8 %
Pariuri:
1956 / 35 / 1236
Calcul:
-12 905 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 95
57 / 0 / 38
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 3233
1956 / 35 / 1236
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Palmeiras castiga la handicap