Pablo Cuevas — Matias Descotte: pronosticuri Tenis ATP Puerto Vallarta

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Cuevas vs. Descotte.

Vineri dimineata, 26/11/2021, nu mai devreme de ora 04:00, Pablo Cuevas si Matias Franco Descotte vor juca in faza optimilor de finala a turneului ATP Challenger Tour de la Puerto Vallarta (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.21 @ Pablo Cuevas vs. 4.10 @ Matias Franco Descotte!

PABLO CUEVAS (#98 ATP)

Veteran care se mentine acolo sus la cei aproape treizeci si sase de ani pe care-i va implini fix in prima zi a anului viitor, s-a nascut la Concordia (Argentina) dar are resedinta la Salto (Uruguay), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului Facundo Savio! De departe un “zgurist” la baza, a avut parte de o prima jumatate de sezon regulat bunicica, cu semifinala in cadrul turneului ATP de la Geneva (zgura) si cu turneu cu cerit la Lyon challenger (zgura); totusi, pornind din luna august, nu mai obtinuse vreo victorie in vreo competitie oficiala pana la cea din runda inaugurala de aici de la Puerto Vallarta challenger.

  • VICTORII Cuevas vs. Descotte: nu au jucat

MATIAS DESCOTTE (#474 ATP)

Are douazeci si sapte de ani si cel mai sus a fost clasat al #285-lea in lume in ierarhia mondiala de simplu, s-a nascut si are resedinta la Buenos Aires (Argentina), este de asemenea dreptaci doar ca executa reverul cu ambele maini, tenismen cu alonja la cei 1,91m pe care-i masoara! Are in palmares un singur turneu de nivel ATP Challenger Tour – obtinut in urma cu doua sezoane, chiar pe taram mexican la Morelos challenger (hard outdoor). Oarecum atipic pentru un argentinian, prefera suprafetele rapide.

  • VICTORII Descotte vs. Cuevas: nu au jucat

Pablo Cuevas – Matias Descotte: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, cu over la game-uri, deoarece contextul este unul mai special, iar plusul de experienta si de valoare ale uruguayanului nu ies atat de mult in evidenta atat din pricina suprafetei de joc pe care n-o prea agreaza, cat si a formei de moment extrem de slabe! Pablo Cuevas l-a invins destul de greu in runda inaugurala de la Puerto Vallarta challenger pe mediocrul american Aleksandar Kovacevic (7-5 6-4 / doi asi expediati, cu o dubla greseala comisa / si-a cedat serviciul de trei ori, oferindu-i oponentului sase mingi de break / pe parte de retur si-a procurat zece oportunitati de break, fructificand jumatate dintre ele), in timp ce argentinianul Matias Descotte a obtinut de asemenea un succes muncit in fata mexicanului Gerardo Lopez Villasenor (6-7 7-5 6-0 / trei asi expediati, fara vreo dubla greseala comisa / procentaj de 80% la punctele adjudecate cu prima minge de serviciu / si-a cedat serviciul o singura data / agresiv pe parte de retur, si-a procurat nu mai putin de treisprezece mingi de break, fructificand cinci dintre ele), racheta numarul unu din echipa de Davis Cup a Mexicului.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
60 / 6 / 39
Calcul:
+452 RON
ROI:
4.3 %
Pariuri:
559 / 50 / 426
Calcul:
-2 756 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
60 / 6 / 39
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1035
559 / 50 / 426
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde