Pablo Carreno-Busta — Mario Vilella: pronosticuri Tenis ATP Marbella

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Carreno-Busta vs. Vilella.

Miercuri, 07/04/2021, nu mai devreme de ora 18:30, Pablo Carreno-Busta si Mario Martinez Vilella vor juca in faza optimilor de finala a turneului ATP de la Marbella (Spania, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.42 @ Pablo Carreno-Busta vs. 2.90 @ Mario Martinez Vilella!

CARRENO-BUSTA (#15 ATP)

Va implini in viitorul apropiat varsta de treizeci de ani, are multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, a fost la un moment dat al 10-lea tenismen al lumii si o prezenta constanta in echipa de Davis Cup a ibericilor! S-a nascut la Gijon (Spania) si are resedinta la Barcelona (Spania), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul a doi antrenori – Samuel Lopez & Cesar Fabregas. A “sarit” peste primul tur la Marbella gratie clasamentului.

  • VICTORII Carreno vs. Vilella: 6-1 6-0 (Valencia, 2013, hard indoor)

MARIO VILELLA (#188 ATP)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut si are resedinta la Elche (Spania), este de asemenea jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,78m si beneficiaza de suportul antrenorului Francisco Martinez Lidon! Are in palmares un titlu de nivel ATP Challenger Tour la simplu si unul la dublu; ca mai toti spaniolii, are zgura ca suprafata favorita, regasindu-se intr-o forma de moment destul de buna – sase victorii din ultimele sapte partide disputate chiar la Marbella.

  • VICTORII Vilella vs. Carreno: nici o victorie

Pablo Carreno-Busta – Mario Vilella: Cote la pariuri si predictii pariuri

Consider ca meciul dintre cei doi spanioli va fi destul de echilibrat, in ciuda diferentei certe de valoare si experienta! Pablo Carreno-Busta n-are prea multe partide in picioare in sezonul regulat, a acuzat ceva probleme medicale pe asfaltul de la Australian Open, fiind nevoit sa abandoneze acolo in luna februarie, iar singurul duel pe care l-a avut in luna martie a fost impotriva maghiarului Marton Fucsovics (7-6 3-6 2-6) in turul al doilea de la ATP Dubai (hard outdoor), iar de atunci, nimic. De cealalta parte, conationalul sau Mario Vilella Martinez si-a inceput aventura la Marbella challenger saptamana trecuta, acolo unde ajuns pana-n penultimul act si a cedat la mare lupta duelul cu Jaume Munar (6-7 5-7), continuand forma buna si-n aceasta saptamana la ATP Marbella pornind din calificari cu francezul Antoine Hoang (6-2 6-4) si Carlos Gomez-Herrera (6-3 3-6 6-3) si continuand cu un succes obtinut din postura de “outsider” in runda inaugurala de pe tabloul principal cu Bernabe Zapata Miralles (6-2 6-3). Chiar daca e destul de mic de statura, Mario Vilella Martinez poseda un serviciu destul de bun si se deplaseaza excelent in teren!

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 26
Calcul:
-1 540 RON
ROI:
-35.0 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
15 / 3 / 26
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 20,5 game-uri în meci