Otto Virtanen — Francisco Cerundolo: pronosticuri Tenis ATP Davis Cup

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Virtanen vs. Cerundolo.

Sâmbătă seară, 04/02/2023, nu mai devreme de ora 18:30, Otto Virtanen şi Francisco Cerundolo vor juca într-un meci de simplu masculin al competiţiei interţări Davis Cup (World Group – Finlanda, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru jucători: 2.40 @ Otto Virtanen vs. 1.57 @ Francisco Cerundolo!

OTTO VIRTANEN (#181 ATP)

Are doar douazeci şi unu de ani şi pe parcursul sezonului precedent a demonstrat (in special pe suprafetele rapide) ca poate fi un tenismen care sa aiba pretentii de prima suta mondiala – hardul indoor fiind suprafata lui preferata! S-a nascut la Hyvinkaa (Finlanda) şi are reşedinta la Helsinki (Finlanda), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,91m şi poseda un prim-serviciu generator de aşi – beneficiaza de suportul antrenorului Pasi Virtanen (tatăl lui). N-are multa experienta-n spate la nivel de Davis Cup, dar va avea de partea lui publicul zgomotos!

  • VICTORII Virtanen vs. Cerundolo: nu au jucat

FRANCISCO CERUNDOLO (#31 ATP)

Are douazeci şi patru de ani, s-a nascut şi are reşedinta la Buenos Aires (Argentina), a crescut pe zgura şi aceasta este suprafata lui preferata, este la randu-i dreptaci şi executa backhand-ul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,85m şi beneficiaza de suportul antrenorului Kevin Konfederak! Are-n palmares un singur titlu de nivel ATP World Tour – pe zgura de la Bastad (Suedia) – iar in Davis Cup a evoluat in doar doua meciuri pana-n acest moment – cu Jannik Sinner (5-7 6-1 3-6) şi Borna Coric (4-6 6-7), anul trecut.

  • VICTORII Cerundolo vs. Virtanen: nu au jucat

Otto Virtanen – Francisco Cerundolo: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida cu “over” la game-uri intre cei doi combantati, deoarece suprafata de joc va fi una rapida, care va facilita jocul la serviciu al ambilor şi va echilibra oarecum diferenta din punct de vedere valoric şi ca experienta dintre ei (care-s de partea sud-americanului, cel putin pe hartie). Otto Virtanen are avantajul de a fi fost prezent saptamana trecuta pe hardul indoor de la Quimper challenger – acolo unde a ajuns pana-n faza sferturilor de finala, unde pierdea in set decisiv duelul contra francezului Arthur Fils (6-4 2-6 3-6), un adversare redutabil pe acest tip de suprafata! De cealalta parte, argentinianul vine-n sala din Finlanda la diferenta de doua saptamani de la eliminarea din turul al treilea de la Australian Open versus canadianul Felix Auger-Aliassime (1-6 6-3 1-6 4-6), dar marele lui dezavantaj este legat de faptul ca a evoluat foarte-foarte putin pe hard indoor de-a lungul carierei.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 3 / 49
Calcul:
+328 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1396 / 102 / 1094
Calcul:
-3 947 RON
ROI:
-1.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
55 / 3 / 49
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2600
1396 / 102 / 1094
Calcul
ROI: -1.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde