Orlando City - Toronto FC. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Orlando City si Toronto FC, la o cota de 1.50

Orlando City - Toronto FC. Pontul lui IulianGGMU

Duminica dimneata urmeaza sa urmarim meciul dintre Orlando City si Toronto FC sau duelul celor mai iesite echipe din forma, partida urmand sa fie transmisa incepand cu ora 03:00.


Orlando City si-a schimbat de curand antrenorul, aventura interimarului Bobby Murphy a luat sfarsit, in locul sau venind irlandezul James O’Connor. Misiunea acestuia pare sortita esecului, iar la primul meci pe banca a pierdut cu 1-4 in deplasarea de la Los Angeles, cu FC si poate nu ar fi deloc deranjant daca era un singur esec, dar este al noualea consecutiv. Pe langa faptul ca este echipa care a incasat cele mai multe goluri in Conferinta de Est, deja a pierdut contactul cu playoff-ul, diferenta dintre ea si locul 6, ultimul care ii garanteaza prezenta in fazele superioare, este de cinci puncte.


Ultima data cand Orlando City s-a impus intr-un meci din campionat a fost pe 7 mai, 3-1 contra celor de la Real Salt Lake, jucat tot pe teren propriu.

Echipa probabila: Joe Bendik — RJ Allen, Chris Schuler, Amro Tarek, Danny Toia — Cristian Higuita, Yoshi Yotun — Chris Mueller, Sacha Kljestan, Josue Colman —Dom Dwye


Toronto FC este dovada neputintei in fotbal, acest club fiind al doilea cel mai valoros din Major League Soccer, iar contrat titlului castigat in editia anterioara, nu se regaseste si acum se afla pe penultimul loc in Est, cu 16 puncte. Cu putine zile in urma a continuat seria meciurilor spectaculoase, remizand la 2 in fata celor de la Sporting Kansas City, fiind al cincilea meci consecutiv in care nu castiga si al patrulea in care avem parte de goluri peste medie, venite din partea ambelor formatii. O alta probleme a canadienilor este cea a deplasarilor, din noua meciuri disputate in postura de echipa vizitatoare, a reusit o victorie, doua remize si sase infrangeri.

Echipa probabila: Alex Bono — Gregory van der Wiel, Eriq Zavaleta, Nick Hagglund, Justin Morrow — Marky Delgado, Liam Fraser, Michael Bradley, Jonathan Osorio — Jordan Hamilton, Sebastian Giovinco


Indiferent de parcursul pe care Toronto l-a avut in acest sezon, ramane una dintre cele mai spectaculoase formatii, oricand capabila sa inscrie de mai multe ori, dar in acelasi timp, oricand poate sa primeasca la fel de multe goluri. Acest aspect s-a dovedit cand a jucat la Orlando, de fiecare data am avut parte de cel putin doua goluri venite din partea canadienilor. In contextul in care dispun de aparari ce gafeaza des, probabil se va repeta meciul din luna mai, cand Toronto s-a impus atunci cu 2-1.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 2 / 32
Calcul:
-817 RON
ROI:
-10.6 %
Pariuri:
1787 / 34 / 1112
Calcul:
-10 069 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
43 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2938
1787 / 34 / 1112
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide