Orlando City - Montreal Impact. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Orlandi City si Montreal Impact, la o cota de 1.56

Orlando City - Montreal Impact. Pontul lui IulianGGMU

In aceasta noapte, de la ora 02:30, Orlando City si Montreal Impact vor avea meci direct in Major League Soccer, intr-o partida in care spectacolul trebuie sa fie din nou prezent.


Pe moment incerci sa dai ce ai mai bun si cred ca baietii au evoluat cat de bine au putut in acest meci, spunea Kljestan dupa disputa directa din urma cu zece zile


Orlando este cea mai spectaculosa echipa din Est, in 12 din cele 15 meciuri disputate in acest sezon s-au dat cel putin trei reusite, iar revenirea pe teren propriu vine intr-un moment cand are mai mare nevoie de succes, pentru a confirma calificarea in sferturile US Open Cup. City a trecut la penalty-uri de DC United, dupa ce Edwards a aparat trei lovituri de pedeapsa. Aceasta ramane si in lupta pentru playoff, se afla pe locul 6, cu 19 puncte, dar este singura formatie din primele sase, cu un golaveraj negativ. A primit cu sapte goluri mai multe decat a reusit sa inscrie.

Echipa probabila: Joe Bendik — RJ Allen, Jonathan Spector, Lamine Sane, Mohamed El-Munir — Will Johnson, Uri Rosell — Josue Colman, Sacha Kljestan, Justin Meram — Dom Dwyer


Daca pastram acest spirit colectiv si de sacrifiu pentru echipa putem sa avansam in clasament, a declarat Remi Garde, tehnicianul celor de la Montreal, incercand sa-si motiveze echipa.


Montreal Impact nu a emis pretentii la playoff-ul Conferintei de Est, iar locul noua pe care se afla acum este o confirmare ca nu-si permite sa viseze atat de sus, cand resursele sunt limitate. Aceasta a jucat acasa in cel mai recent meci din campionat, oferind o lectie de fotbal tocmai adversarei acestui duel, Orlando, pe care a depasit-o cu 3-0, in ceea ce a fost al patrulea meci direct consecutv in care inscrie si nu pierde, avand trei victorii si o remiza.


Canadienii continua sa aiba probleme cu accidentarile: Zakaria Diallo, Kyle Fisher, Victor Cabrera, David Cholniere, Louis Beland si Jelsson Vargas nu vor putea evolua din cauza problemelor de ordin medical.

Echipa probabila: Evan Bush — Chris Duvall, Rod Fanni, Rudy Camacho, Daniel Lovitz — Samuel Piette, Saphir Taider — Raheem Edwards, Ken Krolicki, Ignacio Piatti — Matteo Mancosu


Cum spectacolul este la ordinea zilei in meciurile celor de la Orlando, ma astept ca si de aceasta data dorinta de revansa mare, astfel, sa vedem cel putin trei goluri din nou, asa cum s-a si intamplat in sapte din cele noua meciuri pe care cele doua le-au disputat in mod direct, din 2015 si pana in prezent.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.56
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 33
Calcul:
-519 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
1798 / 34 / 1114
Calcul:
-9 671 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
50 / 2 / 33
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2950
1798 / 34 / 1114
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide