Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Omonia Nicosia – Steaua Rosie Belgrad: ponturi fotbal Liga Campionilor

Steaua Rosie Belgrad are victorii pe linie in toate meciurile oficiale disputate in acest sezon.

Miercuri, de la ora 18:00,pe Neo GSP Stadium, Omonia infrunta Steaua Rosie, in turul III de calificare al Ligii Campionilor.

Omonia Nicosia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A intrat in cursa cupelor europene inca de la primul meci, atunci cand s-a calificat cu noroc, trecand cu 1-0 de Ararat-Armenia. Scorul a fost atunci 1-0, stabilit in prelungiri, dupa golul experimentatului atacant brazilian, hiago Frreira Dos Santos (33 ani). Si in turul al doilea s-a prezentat dupa acelasi scenariu, 0-0 la finalul timpului regular, iar calificarea a venit datorita golurilor lui Gomez  si Dos Santos, din minutele 92, respectiv 107 si meciul cu Mura s-a terminat 2-0. Intre timp a inceput campionat si in Cipru, iar dupa trei etape Omonia se afla pe locul 5, cu 5 puncte , la doua puncte in spatele liderului la zi.

Steaua Rosie Belgrad: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Deja este o formatie cu mare experienta si la nivel de Liga Campionilor, unde a reusit sa intre si in grupe. Pentru moment se lupta foarte bine pe mai multe planuri si este una dintre putinele echipe care au castigat toate meciurile disputate. Nu sunt putine, pe langa cele doua din Liga Campionilor, alte sapte au venit in meciurile din campionatul serbiei, unde este lider incontestabil si unde a castigat cu 3-1 la finalul saptamanii trecute. La fel de bine s-a prezentat si in primele doua tururi de calificare din Liga campionilor, cand Steaua Rosie a trecut cu 5-0 de Europa FC si cu 1-0 de Tirana.

Omonia Nicosia - Steaua Rosie Belgrad: cote la pariuri si predictii pariuri

In Cipru se apeleaza mult la jucatori exprimentati, din acest motiv si media de varsta ridicata a echipelor care reprezinta First League in cupele europene. Cum nivelul jocului echipei oaspete este ridicat si vine dupa noua victorii consecutive in toate competitiile, ceea ce spune multe lucruri despre Steaua Rosie Belgrad. Drept urmare, astept sa practice acelasi joc solid si la final sa fie formatia care merge la final.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
38 / 0 / 25
Calcul:
-518 RON
ROI:
-8.2 %
Pariuri:
1581 / 29 / 975
Calcul:
-7 767 RON
ROI:
-3.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
38 / 0 / 25
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2596
1581 / 29 / 975
Calcul
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Steaua Rosie Belgrad se califica
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept