Olympique Marseille – Olympiakos Pireu: ponturi fotbal Champions League

Marseille - Olympiakos este un meci crucial pentru soarta calificarii in primavara europeana.

Marti seara, de la ora 22:00, pe Stade Velodrome din Marseilia, Olympique o va intalni pe Olympiakos, in etapa cu numarul 5 din grupele Ligii Campionilor.

Olympique Marseille: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este o ocazia buna pentru a obtine din nou doua victorii consecutive, fie ele si in competitii diferite. Vine dupa un succes cu 3-1 in confruntarile din Ligue 1, acolo unde Nantes i-a iesit in cale. Datorita acelui succes a ajuns la patru victorii consecutive in campionatul intern, dar principala ei problema vine din Liga Campionilor. Este componenta Grupei C, dar dupa patru meciuri are 0 puncte si tot 0 in dreptul numarului golurilor inscrise. Un eventual succes in jocul de marti ii poate aduce calificarea in primavara Europa League. Tot ce trebuie sa faca este sa spere la un eventual succes la cel putin doua goluri diferenta si apoi sa astepte rezultatele etapei a 6-a.

  • Echipa probabila: Mandanda – Sakai, Gonzalez, Caleta-Car, Amavi – Cuisance, Kamara, Rongier – Payet – Benedetto, Thauvin 
  • Suspendat: Leonardo Balerdi
  • Accidentat: Nemanja Radonjic

Olympiakos Pireu: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Oly are trei puncte dupa 15 maxim posibile in Grupa C. A reusit sa obtina victoria in chiar prima etapa, atunci cand a avut nevoie de 93 de minute pentru a castiga cu 1-0 in fata lui Marseille. Koka era cel care reusea atunci sa frucrifice pasa lui Valbuena. Ulterior a pierdut toate meciurile disputate in aceasta grupa, singurele meciuri castigate au venit in Super League. In Grecia joaca la un alt nivel, chiar la finalul saptamanii trecute s-a impus pe un teren unde se castiga foarte greu. 2-1 a fost scorul   in confruntarea cu Aris Salonic, asta dupa ce a dat lovitura datorita golurilor lui Bouchalakis.

  • Echipa probabila: Sa – Rafinha, Semedo, Cisse, Holebas – M Vila, Bouchalakis – Masouras, Fortounis, Camara – El-Arabi
  • Accidentati: Mathieu Valbuena

Olympique Marseille – Olympiakos Pireu: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Este un meci crucial pentru OM, oricare alt rezultat in afara victoriei inseamna eliminarea din cupele europene si lucrul acesta nu si-l doreste. Tind sa cred ca are nevoie sa lase garda jos, la fel si in cazul celor de la Olympiakos, iar daca lucrurile stau asa, atunci cel putin doua reusite in meci nu trbuie sa fie o problema. 

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 0 / 36
Calcul:
-269 RON
ROI:
-2.9 %
Pariuri:
1954 / 35 / 1234
Calcul:
-12 820 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 97
57 / 0 / 36
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 3228
1954 / 35 / 1234
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1.5 goluri