Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Olympiakos - Burnley. Pariul lui Wallberg

0

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,53 pentru un pariu pe echipa care va avea mai multe cornere in duelul din Europa League dintre Olympiakos si Burnley.

Duel greco-britanic in play-off-ul Europa League iar miza este una ridicata si anume calificarea in grupe. Desigur, poate pentru Burnley miza nu este una atat de semnificativa luand in considerare sumele ce se platesc in Premier League pentru drepturile de televizare, doar in sezonul precedent acestia obtinand nu mai putin de 120 de mil. de lire sterline. 


Tinand cont de nivelul campionatelor in care evolueaza, Premier League fiind unul dintre cele mai puternice din lume, diferenta valorica dintre cele doua adversare nu este una atat de mare, potrivit site-urilor de specialitate lotul lui Olympiakos fiind evaluat la aproape 80 mil. euro, in timp ce Burnley are o valoare de piata de aproape 190 mil. euro.


Olympiakos vine dupa doar doua meciuri oficiale in noul sezon, disputate in turul precedent al calificarilor contra elvetienilor de la Luzern si castigate fara emotii, 4-0 acasa si 1-3 in deplasare. In meciul de acasa Olympiakos a dominat categoric raportul cornerelor cu 9-3 iar in cel din deplasare raportul a fost de 3-6. In afara acestora, grecii au mai disputat alte 9 partide de pregatire in pre-sezon in care au avut rezultate fluctuante - 4 victorii, 2 remize si 3 infrangeri.


Burnley se prezinta ceva mai incalzita inaintea acestui duel dupa ce a disputat doua tururi preliminare in Europa League, in care a trecut foarte greu, de fiecare data in prelungiri, de scotienii de la Aberdeen dupa 1-1 in ambele meciuri si de turcii de la Basaksehir dupa remize albe in ambele meciuri. Cu exceptia deplasarii din Scotia, cand a avut mai multe cornere, raportul fiind atunci de 1-5, in toate celelalte trei meciuri ei au fost dominati la acest aspect, acasa cu Aberdeen 7-11, in deplasarea din Turcia raportul a fost cat se poate de categoric in favoarea lui Basaksehir, 10-1, iar apoi acasa tot cu acestia de 6-12. In afara acestor meciuri, Burnley a disputat si doua dueluri in Premier League in care a obtinut o remiza in deplasarea de la Southampton, scor 0-0 si a fost invinsa acasa la finalul saptamanii trecute de Watford, scor 1-3. In meciul din deplasare a fost dominata la cornere, raport 8-5 iar in cel de acasa Burnley a avut mai multe cornere, raport 5-2.


Cred ca Olympiakos va fi echipa care va fi mai prezenta in ofensiva si va duce la capat mai multe atacuri, impinsa de la spate de un public vulcanic iar acest lucru va face ca ei sa obtina mai multe cornere.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Echipa cu cele mai multe cornere - Olympiakos