Olanda – Ungaria: ponturi CE de Handbal feminin

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Olanda - Ungaria, de la Campionatul European de Handbal feminin.

Marti, de la ora 21:30, pe “Sydbank Arena”, avem meciul Olanda - Ungaria, din grupa C de la Euro.

Olanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Olanda este campioana mondiala, dar asta nu le-a ajutat pe batave in primele doua partide, ambele pierdute. Prima data a fost un esec cu Serbia, scor 25-29, pentru ca apoi Olanda sa cedeze si contra Croatiei, scor 25-27. Abbingh a dat 5 goluri contra croatelor, dar nu a fost suficient. Olanda a pierdut de fiecare data dand impresia ca ar fi putut castiga disputele daca nu se relaxa pe faza de atac in unele momente importante ale partidelor.

Ungaria - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ungaria nu avea mari pretentii de la acest turneu final, iar problema schimbului de generatii a fost vizibil de la prima partida, 22-24 contra Croatiei. Doar ca portarita croata a facut minuni, iar atacul maghiar a fost mult mai eficient in cea de-a doua disputa, 38-26 cu Serbia. Szollosi-Zacsik a dat nu mai putin de 10 goluri, in timp ce Lukacs a ajutat cu 6 reusite. Ungaria a terminat cu 63% eficienta la aruncari.

Olanda - Ungaria: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Olanda are nevoie de o victorie in acest duel pentru a merge mai departe, in timp ce Ungaria se poate califica si cu o infrangere, insa doar daca Serbia pierde in fata Croatiei. Acel duel se joaca de la ora 19:15, deci se va cunoaste rezultatul. Dar sa nu credem ca unguroaicele vor avea vreo “dorinta” sa porneasca avand 0 puncte in grupa principala. Mi-au placut mult ofensivele, asa ca voi miza pe over, sperand totodata ca Olanda sa nu mai aiba sincope in joc, in care sa nu gaseasca solutii la finalizare.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 35
Calcul:
-1 448 RON
ROI:
-22.3 %
Pariuri:
798 / 31 / 606
Calcul:
-2 023 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
30 / 0 / 35
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
798 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 50,5 goluri