Olanda U21 — Germania U21: EURO U21

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.86 pentru infruntarea din semi-finalele EURO U21.

Olanda U21: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Olanda a practicat un fotbal defensiv in sferturile de finala si s-a calificat intr-un mod incredibil in penultimul act al competitiei. Lucrurile pareau sa stea normal contra Frantei, atunci cand Upamecano deschidea scorul in minutul 23. Dupa pauza Boadu a profitat de o eroare in defensiva francezilor si a restabilit egalitatea.

Portocala Mecanica s-a baricadat apoi in defensiva si a asteptat prelungirile. Francezii au trecut pe langa golul victoriei in minutul 90, insa nimeni nu avea sa anticipeze ceea ce s-a intamplat. La ultima faza a partidei Olanda a scapat pe contra-atac, iar Boadu a trimis in poarta si a dus echipa in semifinale.

Germania U21: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Germania a tremurat serios in sferturile de finala, contra reprezentativei din Danemarca. Faghir marca pentru 1-0 la doar 3 minute de la intrarea pe teren, insa Nmecha a salvat nationala lui Kuntz. Fosta adversara a Romaniei U21 a egalat cu doua minute inainte de final.

Cele doua formatii au marcat si in reprizele de prelungiri prin Nelsson (Danemarca) si Burkardt (Germania). Totul s-a decis la penalty-uri, acolo unde Kristansen i-a ingropat pe nordici.

Olanda U21 vs Germania U21: Cote la pariuri şi pronostic

Pe cele doua nationale am avut ocazia sa le vedem la treaba, in faza grupelor. Tricolorii mici au remizat cu ambele, reusind totusi sa marcheze in poarta Olandei. Germania pare o formatie mult mai solida, in timp ce olandezii sunt doar oportunisti pana in acest moment.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 15
Calcul:
-666 RON
ROI:
-23.8 %
Pariuri:
687 / 8 / 488
Calcul:
-5 651 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 28
13 / 0 / 15
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1187
687 / 8 / 488
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Germania U21 se califica