Olanda – Romania: onturi CE de handbal feminin

Expertul Legalbet Paul va recomanda un pronostic de la partida Olanda - Romania, din grupele principale de la Campionatul European de handbal feminin.

Marti, de la ora 17:00, in “Sydbank Arena”, avem meciul Olanda - Romania, din grupa principala 2 de la CE de handbal feminin.

Olanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Olanda a pornit grupa principala cu doar doua puncte, iar prima disputa a insemnat un esec, 25-32 cu Norvegia. Ieri, a jucat un meci decisiv, cu Germania. Desi au castigat, scor 28-27, batavele sunt eliminate din cursa pentru semifinale. Asta pentru ca au pierdut impotriva Croatiei la doua goluri diferenta, 25-27. In disputa cu Germania, Abbingh s-a intrecut pe sine si a dat 8 goluri, in timp ce Malestein a contribuit cu 6 reusite.

Romania - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Romania a suferit inca o infrangere destul de frustranta la acest turneu final. S-a intamplat, ieri, cu Ungaria, scor 24-26. “Tricolorele” au condus la pauza, 14-13, iar in repriza secunda au avut chiar si un avantaj de doua goluri. Insa doar Neagu si Ostase au contrat intr-adevar pe atac in ultimele 20 de minute. Cristina a incheiat meciul cu 5 goluri, iar pivotul nostru si-a trecut in palmares 8 goluri contra unguroaicelor. Romania e pe ultimul loc in grupa, cu 0 puncte.

Olanda - Romania: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Chiar daca nu mai are nicio sansa sa ajunga in semifinale, Olanda poate sa mearga in play-off-ul pentru locul 5. In plus, batavele au fost mai clinice pe faza ofensiva in ultimele partide. Chiar si cu Novegia, doar ca acel duel era practic imposibil, la cum au aratat nordicele la acest turneu final. Romania va termina grupa cu 0 puncte, cel mai probabil. Asta pentru ca nu le vad pe fetele noastre capabile sa faca putine turnoveruri. Precum stim, Olanda e letala pe contraatac.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 35
Calcul:
-1 448 RON
ROI:
-22.3 %
Pariuri:
798 / 31 / 606
Calcul:
-2 023 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
30 / 0 / 35
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
798 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Olanda peste 28,5 goluri