Olanda – Norvegia: ponturi CE de handbal feminin

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Olanda - Norvegia, de la CE de Handbal feminin.

Joi, de la ora 21:30, in “Sydbank Arena”, avem meciul Olanda - Norvegia, in grupa principala 2 de la Campionatul European de handbal feminin.

Olanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Olanda a tremurat serios pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei. Campioanele mondiale au pierdut cu Serbia, 25-29, si contra Croatiei, 25-27, pentru ca in ultima disputa sa treaca de Ungaria, scor 28-24, pentru a-si asigura calificarea. Diferenta s-a facut abia spre final, deci batavele au avut ceva emotii. Duffer a dat 8 golurl in timp ce Abbingh a contribuit cu o singura reusita. Oricum, un “trade” pe care Olanda l-ar face oricand, tinand cont de faptul ca, in precedentele doua dispute, Abbingh a fost cea mai buna marcatoare, iar Olanda a pierdut.

Norvegia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Norvegia si-a dominat adversarele de-o maniera categorica in grupa D. Au fost victorii cu Polonia, 35-22, cu Germania, 42-23, si cu Romania, 28-20. Cel mai greu meci a fost ultimul, cu romancele, cand Norvegia a reusit sa se desprinda abia in a doua jumatate a reprizei secunde. Au fost o multime de faze tratate cu lejeritate de nordice, mai ales pe faza de contraatac. Herrem a dat 6 goluri, asta si pentru ca jocul Norvegiei functioneaza de exceptie pe extreme.

Olanda - Norvegia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Cele doua nationale s-au intalnit si la Mondialul de anul trecut, iar Olanda a invins cu 30-28. Acum, Norvegia pare de neoprit, insa batavele au nevoie de un succes pentru a incepe in forta grupa si a le egala pe nordice. Ambele echipe fac foarte bine faza de contraatac, deci doar daca vom prinde doua portarite in forma incredibila s-ar putea sa nu vedem un over.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 34
Calcul:
-1 090 RON
ROI:
-17.0 %
Pariuri:
796 / 31 / 605
Calcul:
-2 065 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 67
30 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
796 / 31 / 605
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 52,5 goluri