Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks
Incheiat

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks: ponturi NBA 16.05.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks, din NBA.

Joi dimineata, de la ora 04:30, in “Paycom Center”, avem meciul 5 din seria Oklahoma CIty Thunder - Dallas Mavericks, din play-off-ul NBA.

OKC - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Oklahoma City Thunder a fost condusa mai tot meciul, dar a reusit sa egaleze situatia la doi dupa ce a castigat cu 100-96, revenind pe final. Gilgeous-Alexander a pus 34 de puncte, 8 recuperari si 5 pase, Holmgren a inregistrat 18 puncte, 9 recuperari, pentru ca Dort sa ajute cu 17 puncte, 8 recuperari. Doar 7/27 de la 3p si 38% eficienta din actiune, dar apararea a fost esentiala pe final. A si fost un meci cu 22 de capace, dintre care 9 pentru OKC. 

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks are nevoie de un Doncic intr-o forma mai buna. Sa fie mai exact la finalizare si sa nu se mai planga atat la deciziile arbitrilor. Slovenul a bifat un triple-double in esecul cu 96-110, cu 18 puncte, 12 recuperari si 10 pase, insa cu 6/20 din actiune. Tot arunca groaznic de la 3p, nu doar in aceasta serie, ci in play-off-ul asta. Washington a fost cel mai bun om, cu 21 de puncte, 12 recuperari, in timp ce Jones a contribuit cu 17 puncte, 3 recuperari si o pasa.

OKC - Dallas Mavericks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nu este nimic pierdut pentru Dallas, dar oaspetii au nevoie ca vedetele lor sa iasa la lumina. Asta pentru ca Washington si-a demonstrat deja valoarea si utilitatea. Daca Doncic si Irving sunt macar pe la 80%, Dallas are forta necesara sa treaca de OKC. Iar handicapul este pur si simplu mult prea mare pentru un meci 5. Probabil bazat pe prima confruntare din serie, cand OKC a castigat cu 117-95. 

Ponturi
Dallas Mavericks + 7,5 HA
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Dallas Mavericks + 7,5 HA
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token