Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Oklahoma City Thunder - Toronto Raptors. Pronosticuri NBA

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Oklahoma City Thunder si Toronto Raptors, din NBA, cu doua pronosticuri, la cote de 1.80 si 2.10.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Oklahoma City Thunder are trei infrangeri la rand, iar ofensiva n-a ajutat foarte mult, OKC nefiind in stare sa puna mai mult de 107 puncte in acest trei meciuri. Ultimul esec a venit contra celor de la Miami Heat, acasa, 107-116. Paul George a pus 31 de puncte, 9 recuperari si 5 pase, iar Grant a contribuit cu 27 de puncte si 10 recuperari. Schroder i-a tinut locul lui Westbrook si n-a facut-o rau, cu 20 de puncte, 6 pase si 3 recuperari. Russell a fost suspendat dupa ce-a acumulat 16 faulturi tehnice in acest sezon. La fiecare alte doua abateri, va mai sta o partida. Pe propriul teren, OKC are un bilant de 23W - 11L.

Toronto Raptors l-au odihnit pe Leonard in duelul de acasa cu New York Knicks, dar victoria n-a fost in niciun moment pusa sub semnul intrebarii. Gazdele s-au impus cu 128-92, iar Lin a profitat, in sfarsit, de situatia de la Raptors si a avut 20 de puncte, 3 recuperari si 2 pase. Siakam a pus 19 puncte, 8 recuperari si 5 pase, in timp ce Lowry a inregistrat 15 puncte, 8 pase si 6 recuperari. VanVleet, Lin si Lowry si-au impartit minutele frateste, dar cum Kyle are in continuare probleme cu glezna, nu m-ar mira ca acesta sa nu apara pe parchet contra celor de la OKC. Pe locul secund in Est, Toronto lupta sa-i tina pe cei de la Phily la distanta, iar in aceleasi timp sa se apropie de Milwaukee.

Cum Westbrook si Leonard n-au prins minute in ultimul meci al echipelor lor, sa ne asteptam ca cele doua staruri sa stea pe parchet mai bine de 35 de minute. Desigur, asta daca situatia din teren o cere. Ambele formatii lupta pentru o pozitionare mai buna in Conferinta lor, deci au toate motivele sa se lupte la intensitate maxima. Stim cat de ambitios este Russell, iar suspendarea de un meci il motiveaza si mai mult. In duelul de anul trecut, a pus 37 de puncte, 14 pase si 13 recuperari. De cealalta parte, Leonard va avea mai mult control asupra mingii daca Lowry va fi "out". Kawhi este principalul motor al echipei sale in astfel de dueluri, deci sa ne asteptam la cifre solide din partea lui. Din nou, poate este ciudat sa dau doua pronosticuri ce par atat de distincte, insa vorbim de doua staruri, intr-un meci de la care asteptam multe puncte. Cu siguranta vor cauta lumina reflectoarelor.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.80
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.10
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
40 / 2 / 35
Profit:
-735 RON
ROI:
-9.5 %
Pariuri:
345 / 11 / 257
Profit:
-1 196 RON
ROI:
-2.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 77
40 / 2 / 35
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 613
345 / 11 / 257
Profit
ROI: -2.0 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Leonard peste 38,5 puncte+pase+recuperari Westbrook "triple-double"
Comentarii
Niciun comentariu momentan