Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets. Pronosticuri NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Oklahoma City Thunder si Denver Nuggets, din NBA, cu doua pronosticuri, la cote de 1.75 si 1.90.

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets. Pronosticuri NBA

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Oklahoma City Thunder si-a inceput seria de partide pe teren propriu cu un succes, 107-99 contra celor de la Indiana Pacers. George a pus 31 de puncte, 4 recuperari, dar este incert pentru meciul cu Denver. Totusi, tinand cont de situatia in care se afla OKC, PG va face tot posibilul sa fie pe parchet in aceasta noapte. Westbrook a inregistrat inca un "triple-double", cu 17 puncte, 12 pase si 11 recuperari, avand pentru al treilea sezon la rand medii de "triple-double". Adams a facut si el o partida foarte reusita, cu 25 de puncte si 12 recuperari. OKC se afla pe locul 7 in Vest, insa chiar si locul 4 poate sa fie un obiectiv pe acest final de stagiune.

Denver Nuggets au suferit o infrangere grea noaptea trecuta, 85-112 la Houston Rockets. Nuggets nu pierd des, dar cand o fac, par sa nu se regaseasca absolut deloc in acele partide. Murray a avut 20 de puncte, 4 recuperari si 3 pase, iar Jokic a pus 16 puncte, 8 recuperari si 6 pase in doar 24 de minute. Fiind un back-to-back, era de asteptat ca Nikola sa evolueze sub 28 de minute. Il vom vedea mai mult pe parchet cu OKC. Denver este in lupta cu GSW pentru prima pozitie in Vest, fiind momentan pe locul 2, cu 50 de victorii si 24 de infrangeri.

Avem doua pronosticuri care ar trebui sa iasa amandoua in cazul in care George va lipsi. Daca el va fi pe parchet cu minute destule, atunci ne va fi destul de greu, insa tot este posibil ca ambele pronosticuri sa fie verzi. Cota pentru recuperarile lui Russell este destul de mare, in conditiile in care este in forma 'triple-double", iar media sa din sezon este peste ce ne propune Superbet. Poate ca Denver a castigat toate cele trei meciuri din sezon, dar Westbrook a avut de fiecare data cel putin 10 recuperari. Dincolo, Jokic a jucat putin noaptea trecuta si, in teorie, ar trebui sa stea undeva la 30 de minute cu OKC. Disputa precedenta din Oklahoma l-a gasit cu doar 11 pase+recuperari, dar a stat si numai 27 de minute pe parchet. Acasa, a fost mult mai impresionant, cu 24, respectiv 19 pase+recuperari. Cum si Denver se afla intr-o lupta apriga, sa ne asteptam la un meci bun facut si de "Joker".

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.90
Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
2 / 0 / 0
Calcul:
+136 RON
ROI:
68.0 %
Pariuri:
505 / 14 / 394
Calcul:
-1 016 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
2 / 0 / 0
Calcul:
ROI: +0.7 %
Pariuri: 913
505 / 14 / 394
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Jokic peste 17,5 pase+recuperari Westbrook peste 10,5 recuperari
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept