Oceane Dodin — Magda Linette: pronosticuri Tenis WTA Ostrava

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Dodin vs. Linette.

Luni seara, 20/09/2021, nu mai devreme de ora 20:30, Oceane Dodin si Magda Linette vor juca in runda inaugurala a turneului WTA Tour de la Ostrava (Republica Ceha, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 2.50 @ Oceane Dodin vs. 1.55 @ Magda Linette!

OCEANE DODIN (#94 WTA)

Va implini peste aproximativ o luna varsta de douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Lille (Franta) si are resedinta la Villeneuve-d’Ascq (Franta), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, tenismena cu alonja la cei 1,83m pe care-i masoara, beneficiaza de suportul antrenorului Thomas Drouet – ajutat si de tatal ei, Frederic Dodin! Se simte excelent pe hard indoor – suprafata ei preferata as indrazni sa spun, pe care a si castigat singurul turneu WTA Tour al carierei la simplu (Quebec, 2016).

  • VICTORII Dodin vs. Linette: nu au jucat

MAGDA LINETTE (#59 WTA)

Are douazeci si noua de ani si ceva mai multa experienta in spate, s-a nascut la Poznan (Polonia) si tot acolo are si resedinta, este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, ceva mai mica de statura – masoara doar 1,71m – beneficiaza de suportul antrenorului Pawel Rzepecki! Are parte de un sezon bun – pe langa semifinalele disputate la Strasbourg WTA (zgura) si Cleveland WTA (hard outdoor), poloneza a facut tur trei la French Open si la Wimbledon la simplu, iar la dublu a ajuns pana-n semifinale la Masters-ul de la Montreal (hard outdoor) dar mai ales pe zgura de la Roland Garros.

  • VICTORII Linette vs. Dodin: 6-4 7-6 (Nottingham, 2017, iarba)

Oceane Dodin – Magda Linette: Cote la pariuri si predictii pariuri

Anticipez un duel echilibrat de la un capat la celalalt, deoarece ambele se simt bine pe acest tip de suprafata unde-si pot pune in valoare in special primul serviciu percutant pe care-l poseda! In meciul direct din urma cu patru sezoane, poloneza a fost cea care a condus ostilitatile, dar per total s-au realizat doar trei break-uri (doua pentru poloneza si unul singur pentru frantuzoaica). Oceane Dodin a trecut in faza calificarilor de la Ostrava WTA de adversare periculoase pe hard indoor precum nemtoaica Anna-Lena Friedsam (7-6 7-6 / unsprezece asi expediati / si-a cedat serviciul de doua ori / a fructificat doua din totalul celor noua mingi de break avute la dispozitie) sau rusoaica Varvara Gracheva (6-7 6-1 6-4 / unsprezece asi expediati / si-a cedat serviciul de doua ori / a fructificat cinci din totalul celor opt mingi de break avute la dispozitie), iar de cealalta parte Magda Linette a avut misiuni mult mai facile cu oponente mai la indemana precum indianca Rutuja Bhosale (6-0 6-1 / patru asi expediati / nu si-a cedat serviciul / a fructificat toate cele cinci mingi de break avute la dispozitie) sau poloneza Katarzyna Kawa (6-1 6-2 / patru asi expediati / si-a cedat serviciul o singura data / a fructificat cinci din totalul celor treisprezece mingi de break pe care le-a avut la dispozitie). 

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 9,5 game-uri în primul set
Comentarii