Nykobing Falster - Ringkobing. Pontul lui Milan

Expertul Legalbet, Milan, va recomanda partida din campionatul Danemarcei, unde Nykobing Falster joaca contra celor de la Ringkobing, la o cota de 1.95.

Nykobing Falster - Ringkobing. Pontul lui Milan

Luni seara, incepand cu ora 20:31, Nykobing Falster si Ringkobing se vor duela in etapa cu numarul patru a campionatului din Danemarca.


Nykobing Falster


a terminat doar pe locul sase in sezonul precedent, desi in 2017, a obtinut niste rezultate foarte bune. A cucerit campionatul, super cupa, iar in cupa EHF a ajuns pana in semifinale, unde a pierdut contra celor de la Bietigheim. Pentru actualul sezon, lotul n-a suferit modificari majore, cele mai importante jucatoare au ramas la echipa si vor incerca sa castige din nou campionatul. Dupa primele trei etape, Nykobing se afla pe primul loc in clasament cu maximum de puncte. Etapa precedenta a jucat in deplasare cu nou promovata Skanderborg. Desi se anunta o partida usoara, n-a fost tocmai asa. Intr-un final s-a impus la trei goluri diferenta, iar Johanna Westberg a fost desemnata cea mai buna jucatoare, cu sapte reusite. Ofensiva este punctul forte al echipei, cu o medie de 31 de goluri marcate pe meci.
Ringkobing


vine dupa un sezon foarte slab, in care a terminat doar pe penultimul loc. In cele 22 de partide disputate a obtinut doar cinci puncte, cu doua mai multe, decat ultima clasata. Din aceasta cauza, conducerea clubului a transferat opt jucatoare, cu care, in mod normal, Ringkobing n-ar trebui sa aiba emotii in privinta retrogradarii. In noul sezon a debutat cu dreptul, cu o victorie obtinuta in fata celor de la Ajax Kobenhaven, scor 26-24. Sa nu uitam, faptul ca Ajax, este una dintre cele mai slabe echipe din campionat. In etapa a doua s-a deplasat la Silkeborg-Voel, unde a pierdut la 12 goluri diferenta. Nici etapa precedenta nu s-a descurcat mai bine, pe teren propriu cu Holstebro. A pierdut la sapte goluri, iar Mads Brandt trebuie neaparat sa schimbe ceva.


In sezonul precedent


cele doua echipe s-au intalnit de doua ori, iar Nykobing s-a impus in ambele partide fara probleme. Pe teren propriu a marcat 31 de goluri, iar in deplasare 21. Fara doar si poate, gazdele au prima sansa la victorie si avand in vedere probleme din defensiva oaspetilor, cred ca vor marca peste 30 de goluri. 

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.95
Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
292 / 58 / 280
Calcul:
+2 281 RON
ROI:
+3.6 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri: 630
292 / 58 / 280
Calcul
ROI: +3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Nykobing Falster peste 30.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide