Novak Djokovic – Alexander Zverev: pronosticuri Tenis Turneul Campionilor

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Djokovic vs. Zverev.

Vineri, 20/11/2020, nu mai devreme de ora 16:00, Novak Djokovic si Alexander Zverev vor juca in faza grupelor turneului ATP Masters Cup de la Londra (Marea Britanie, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.35 @ Novak Djokovic vs. 3.25 @ Alexander Zverev!

NOVAK DJOKOVIC (#1 ATP)

A ajuns in punctul de a juca acest meci decisiv cu Alexander Zverev pentru calificarea in semifinalele ATP Masters Cup dupa ce l-a invins in prima partida din faza grupelor pe sud-americanul Diego Schwartzman (6-3 6-2), dar a cedat destul de clar duelul cu rusul Daniil Medvedev (3-6 3-6) ulterior. A fost un adevarat dus rece pentru sarb, care nu doar ca n-a facut vreun break, dar i-a oferit sovieticului nu mai putin de opt oportunitati de break, dintre care a reusit sa salveze doar cinci! “Nole” a expediat doar trei asi, a comis nu mai putin de cinci duble greseli si a fost practic inexistent pe retur – doar unsprezece puncte.

  • VICTORII Djokovic vs. Zverev: 6-2 6-1 (Shanghai, 2018, hard outdoor), 6-4 6-1 (Masters Cup ATP, 2018, hard indoor), 7-5 6-2 6-2 (French Open, 2019, zgura), 4-0 1-4 4-2 (Adria Tour, 2020, zgura)

ALEXANDER ZVEREV (#7 ATP)

Si el s-a inclinat in meciul de debut in fata rusului Daniil Medvedev (3-6 4-6), dar s-a mentinut “in viata” in aceasta grupa gratie succesului usor chinuit pe care l-a obtinut in fata outsider-ului argentinian Diego Schwartzman (6-3 4-6 6-3). A fost un duel care a depasit doua ore de joc, timp in care neamtul a expediat zece asi, a comis trei duble greseli, a avut un procentaj bun pe prima minge de serviciu (73%), dar a fost vulnerabil pe a doua minge; astfel, i-a oferit sud-americanului noua oportunitati de break, dintre care a reusit sa salveze doar sase, reusind totusi sa realizeze cinci break-uri pe parte de retur. 

  • VICTORII Zverev vs. Djokovic: 6-4 6-3 (Boodles Tennis Challenge, 2015, iarba), 6-4 6-3 (Roma, 2017, zgura), 6-4 6-3 (Masters Cup ATP, 2018, hard indoor)

Novak Djokovic – Alexander Zverev: Cote la pariuri si predictii pariuri

Niciunul dintre ei n-a impresionat pana acum, dar parca-parca ma astept ca “Nole” sa se trezeasca la realitate dupa corectia pe care a primit-o de la Medvedev si sa-si respecte totusi blazonul de lider mondial, in cadrul unei competitii atat de prestigioase, pe care a castigat-o de atatea ori in trecut! Alexander Zverev a comis o sumedenie de erori nefortate in partida cu Diego Schwartzman (treizeci si opt), chiar daca in final a iesit triumfator, si evident si-n meciul cu Daniil Medvedev (doar paisprezece lovituri direct castigatoare si nu mai putin de douazeci si sapte de erori nefortate); neamtul este dependent de primul serviciu si practic tot jocul sau e construit in jurul acestei lovituri. Novak Djokovic practica un joc mai variat, face mai putine greseli nefortate, e capabil sa duca la capat si schimburile lungi de mingi, dar sa si accelereze atunci cand i se permite si sa inchida punctele mai rapid.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.95
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 21
Calcul:
+181 RON
ROI:
3.5 %
Pariuri:
161 / 8 / 110
Calcul:
+325 RON
ROI:
+1.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 51
30 / 0 / 21
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 279
161 / 8 / 110
Calcul
ROI: +1.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2-0 la seturi @ Novak Djokovic
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide