Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Noua Zeelanda - Olanda. Ponturi Campionatul Mondial Feminin

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Noua Zeelanda si Olanda, de la Campionatul Mondial Feminin, la o cota de 1.44.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Marti, 11 iunie 2019, de la ora 16:00, pe "Stade Océane" din Le Havre, avem partida Noua Zeelanda - Olanda, din cadrul grupei E de la CM Feminin. Porneste campioana europeana cu dreptul?

Noua Zeelanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Noua Zeelanda a avut mare noroc cu "plecarea" Australiei pe alt continent. Astfel, au putut si fetele sa se califice la ultimele trei turnee finale. Totusi, niciodata n-a iesit din grupe. Au venit in Franta aproape cu tot ce au mai bun, in afara de Moore, accidentata. Nu lipsesc Reiley, de la Chelsea, ori Longo, a doua cea mai tanara jucatoare care a fost prezenta la un Mondial, pe vremea cand avea doar 16 ani, in 2007. Drumul spre Franta a fost presarat cu adversare modeste, dovada si victoria din finala OFC, 8-0 cu Fiji.

Olanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Olanda n-a insemnat nimic in fotbalul feminin pana de putina vreme. Dovada si faptul ca are o singura prezenta la un Mondial, chiar la ultimul, in 2015. A fost eliminata in "optimi" de Japonia, scor 1-2. Acum doi ani insa, Olanda a cucerit titlul european, producand o uriasa surpriza. Mai avea o semifinala in 2009, dar trofeul a surprins pe toata lumea. Cu o atacanta precum Martens, orice e posibil. 

Noua Zeelanda - Olanda: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Un alt aspect interesant e ca Olanda a invins-o atunci pe Danemarca, 4-2, nationala pe care a lasat-o acasa pentru aceasta editie de Campionat Mondial. Olanda a trecut de daneze in play-off, 4-1 la general. Cu un joc asemanator baietilor, batavele pot sa domine clar o formatie ce este greoaie si care se axeaza mult pe partea fizica. Mingea va circula mai repede decat pot sa alerge neo-zeelandezele, iar Olanda ar trebui sa porneasca in competitie cu 3 pct.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 2
Calcul:
-132 RON
ROI:
-44.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 385
Calcul:
-1 110 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 3
1 / 0 / 2
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 385
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Olanda peste 1,5 goluri