Noua Zeelanda - Africa de Sud. Ponturi Cupa Mondiala de Rugby

"All Blacks" forteaza tripla la aceasta editie.

Sambata, de la ora 12:45, pe "Nissan Stadium" din Yokohama, avem partida Noua Zeelanda - Africa de Sud, din grupa B de la Campionatul Mondial de Rugby.

Mai multe pariuri aici

Noua Zeelanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Noua Zeelanda aproape ca n-are nevoie de nicio prezentare. Trupa pregatita de Steve Hansen a castigat ultimele doua editii de Mondial, insa exista un "dar" chiar si-n cazul "All Blacks". De la editia din 2015, Noua Zeelanda a avut rezultate "interesante". Au existat opt teste in care acesti baieti n-au reusit sa castige. Sigur, numarul de meciuri a fost mare, insa e ceva rar in istoria Noii Zeelande. Au existat inclusiv doua infrangeri cu Irlanda. Primele doua din istorie, dupa 29 de confruntari fara esec. Europenii au crescut enorm in ultimii 4 ani, dar chiar sa asistam la o detronare? Sunt si unele probleme de lot, cu Jacobson declarand forfait pentru aceasta competitie, in timp ce Hansen se gandeste cum sa-i integreze pe Barrett si Mo'unga in aceeasi echipa. Asta daca se va intampla acest lucru. 

Africa de Sud - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Africa de Sud a mers pana in semifinale la ultima editie, pierzand in fata Noii Zeelande, 18-20. Avea sa castige medaliile de bronz dupa un succes contra Argentinei, 24-13. Interesant mi se pare ca toate trei sunt adversare in Rubgy Championship, unde, recent, Africa de Sud a batut Argentina si Australia si a remizat cu Noua Zeelanda, 16-16. Tot lotul e valid pentru Rassie Erasmus, deci din acest punct de vedere nu exista nicio problema. In ultimul test inainte de Cupa Mondiala, "Springboks" au castigat cu Japonia, 41-7.

Noua Zeelanda - Africa de Sud: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Este o rivalitate istoria si cu siguranta cel mai tare duel din faza grupelor. Fara nicio problema, cele doua nationale s-ar putea intalni si-n finala. Noua Zeelanda a castigat 12 dintre ultimele 15 partide directe, dar ultimele trei dispute au consemnat un egal, 16-16, o victorie pentru "All Blacks", 30-32, si un succes pentru Africa de Sud, 36-34. Asadar, doar meciuri stranse. In plus, istoric vorbind, Africa de Sud este cel mai greu adversar pentru Noua Zeelanda, cu o rata a victoriilor de doar 59.1% (58 din 98 de partide). Destul de fragila pe faza defensiva, Noua Zeelanda este echipa mai tehnica, care va conduce mai mult mingea. Africa de Sud se va baza pe rapiditate si va trebui sa forteze la fiecare atac. Asta pentru ca doar ofensiva va castiga acest duel. Nu vad un meci castigat la mai mult de un eseu de vreuna dintre nationale.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 0 / 31
Calcul:
-914 RON
ROI:
-13.8 %
Pariuri:
817 / 31 / 625
Calcul:
-2 770 RON
ROI:
-1.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
35 / 0 / 31
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1473
817 / 31 / 625
Calcul
ROI: -1.9 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Africa de Sud + 9,5 puncte Africa de Sud peste 18,5 puncte